Има такъв народ“ ще бъдат опозиция на формиращото се мнозинство

...
Има такъв народ“ ще бъдат опозиция на формиращото се мнозинство
Коментари Харесай

ИТН при президента: Ако продължат да се срещат ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, ние сме опозиция

„ ИТН “ ще бъдат съпротива на формиращото се болшинство ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ на консултациите при президента преди връчването на първия мандат за кабинет.

„ Има Такъв Народ ще упражнят много сериозен надзор върху всички равнища на тяхното ръководство, съгласно с нашата тежест “, даде обещание Тошко Йорданов.

Според него бюджет без държавно управление не би трябвало да бъде одобряван и е по-добре в случай че се отива отново на избори, да си остане със остарелия.

Приоритет за Има Такъв Народ ще бъде Плана за възобновяване и развиване.

Той добави, че се надява да има постоянно държавно управление

„ Факт е, че би трябвало да се одобряват законите по ПВУ, с цел да дойдат заплащанията по него, някои неща по проекта би трябвало да се опитаме да ги предоговорим. Има и неща, които не поддържаме. Няма да подкрепим устрема за насърчаване на геотермална сила за извличане на ток, тъй като като част от обединението на бившето постоянно ръководство Кирил Петков и Асен Василев не се съобразиха с нас ", сподели още Йорданов.

По думите му в тази конюнктура е добре да има кабинет. 

" Според нас в тази тежка конюнктура политически отговорно е да има кабинет, тъй като най-малко ще може да се опита да се оправи с проблемите, които са пред страната ", сподели Йорданов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР