Има такъв народ са тотално непредвидима партия, те счупиха всички

...
Има такъв народ са тотално непредвидима партия, те счупиха всички
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: ИТН са тотално непредвидими, счупиха всички правила

" ИТН " са тотално непредвидима партия, те счупиха всички вероятни правила , които е имало открити досега, по какъв начин се подхожда в политиката, изключително в случай че си първа политическа партия. При тях решенията са тактически и ситуационни ". Коментарът направи в предаването " Политически НЕкоректно "  Кристиян Шкварек, представител на Групата на европейските консерватори и реформисти.

" Затова не съм доста уверен дали не е допустимо държавно управление с третия мандат, оставям си вратата отворена за едни 20%, да не се изненадаме в последния миг. И до момента споделяха някакви неща, които седмица или ден по-късно се оказа, че ги обръщат ", акцентира той.





Шкварек, който беше претендент за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация, разяснява патриотичния избор, който не оказа помощ на обединенията, разчитащи на него, да влязат в Народното събрание:

" 450 хиляди индивида има, които са в този сегмент. Те не са корав електорат и извънредно бързо сменят своята принадлежност. Не е правилно, че на тези избори тези хора не са излезли да гласоподават. Те гласоподаваха, само че най-малко 200 хиляди от тях бяха взети от групировката на Слави Трифонов. Има патриотична групировка, не на каузи, а на думи - това е Има Такъв Народ . С 30 години развяване на байрака и с пеене на песни за Македония Слави Трифонов се съобщи като патриотична групировка и съгласно социологическите изследвания той изсмука огромна част от патриотичния избор ".   

Интервюто на Петър Волгин с Кристиян Шкварек в предаването " Политически НЕкоректно " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР