„Има такъв народ“ направи всички необходими усилия, за да има

...
„Има такъв народ“ направи всички необходими усилия, за да има
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Бяхме наивни, което в политиката не носи добри резултати

„ ИТН “ направи всички нужни старания, с цел да има държавно управление, само че някак останахме неразбрани в опитите си да покажем, че сме подготвени да управляваме, уточни в предаването „ Тази събота “ Ивайло Вълчев. Бяхме наивни, което в политиката не носи положителни резултати, съобщи той.

По думите му да спечелиш избори и това да влезеш в ръководството, са две разнообразни неща. Едното го взема решение народът, другото и възможните сътрудници, изясни Вълчев.

„ Бяхме подготвени с решения, за наше страдание те не срещнаха разбирането на тези, които бихме желали да имаме като възможни сътрудници “, уточни зам.-председателят на Има Такъв Народ. По думите му има партии, с които нямат обща база за диалог, а Българска социалистическа партия са посочили, че могат да водят разговор и да се стига до експертни решения.

Според него след тези избори, каквито и да са резултатите, партиите на митинга към този момент ще бъдат много по-готови за разговор.

„ Обвиниха ни, че в политиката сме разчитали на истината, което за мен беше необичайно. Моралът, думата, да си стиснеш ръката с някого, към момента значи нещо за мен. Бяхме наивните, които не престават да имат вяра в това. Политиката се оказа много по-мръсна и хлъзгава “, разяснява Ивайло Вълчев.

„ Лошото е, че в един миг човек има два хода - или да продължи да бъде подобен, какъвто е, или да стане като останалите. При единия случай рискуваш да понесеш негативи за това, тъй като хората желаят да видят бързи решения, които да дойдат незабавно ", добави още Ивайло Вълчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР