"Има такъв народ" (ИТН) има сходни идеи и приоритети с

...
"Има такъв народ" (ИТН) има сходни идеи и приоритети с
Коментари Харесай

Зайкова и Вълчев се размечтаха за коалиция в следващото НС

"Има подобен народ " (ИТН) има сходни хрумвания и цели с "Продължаваме смяната " (ПП). Това обявиха в утринния блок на Българска национална телевизия Мика Зайкова и Ивайло Вълчев от "Има подобен народ ".

"Трябва да стартираме да приказваме дружно, в 47-мия парламент би трябвало да се намерят решения, само че не непременно , напъните би трябвало да бъдат направени освен от наша страна. Изборите ще покажат, че "Има подобен народ " няма по какъв начин да бъде подминат, не сме търсени за предизборно съглашение ", акцентира Ивайло Вълчев.

"Кирил Петков и Асен Василев като бяха министри работиха добре ", сподели Мика Зайкова.

Във връзка с "Панама пейпърс " тя разяснява: С това би трябвало да се занимава КПКОНПИ ДАНС и Национална агенция за приходите, ние нямаме информация. За втория човек от досиетата "Пандора " е явно, че се касае за персона, който взе участие в изборния развой, някой го прикрива.

БЛИЦ прецизира, че в сряда стана ясно, че.

"Ако някой си вършеше работата, нямаше да чакаме извън да ни кажат какво се случва вътре при нас ", добави Ивайло Вълчев.

Според Мика Зайкова е нужна правосъдна промяна, "но тя не се яде ".

"Проф. Герджиков се качва на каруца, която върви обратно ", съобщи Мика Зайкова във връзка президентската борба.

Ивайло Вълчев посочи, че за вота за държавен глава всички потеглят от разнообразни позиции и е забавно дали ще стартират да се атакуват.

"Надявам се акцията да не бъде омърсена от вадене на компромати " , сподели Вълчев, който обаче незабавно влезе в несъгласие със себе си, казвайки: "ГЕРБ се скриха зад Герджиков ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР