Има само едно суеверие, в което вярвам! Винаги питам за

...
Има само едно суеверие, в което вярвам! Винаги питам за
Коментари Харесай

Джулиана Гани разкри единственото суеверие, в което вярва

" Има единствено едно поверие, в което имам вяра! Винаги запитвам за трицифрено число, когато кихна. Така разбирам кой мисли за мен! А Вие вярвате ли в това? “, споделя  Джулиана Гани във видео на профила си в Инстаграм.

Става дума за това поверие, при което, когато кихнете, молите някого да ви каже трицифрено число, с цел да разберете кой си мисли за вас.
                             

 

Събирате трите числа, от които е формирано, и получавате число, което дава отговор по поредността си на писмен знак от писмеността. Въпросната писмен знак е първата от името на индивида, който мисли за вас в този миг.

Преди броени дни пък Гани показа сладка фотография, на която е с втория си наследник – Кай, който е плод на любовта ѝ със настоящия ѝ сътрудник – служителят на реда Теодор Гецов.

От свещника на фрагмента, който се вижда на назад във времето, както и от огромната свещ, която мама Джулиана държи в ръка, излиза наяве, че двамата са в черква. Фотото като че ли идва да затвърди желанието на Гани на вярата пред суеверията.

" Много е сладостен Кай, да са ти живи и здрави децата, Джулка, ти си най-прекрасната майка ", разясняват почитатели под фотографията. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР