Има руска връзка в покупката на най-големия законен производител на

...
Има руска връзка в покупката на най-големия законен производител на
Коментари Харесай

Руснаци извадиха пари за наркосделката на века в САЩ

Има съветска връзка в покупката на най-големия легален производител на марихуана в Съединени американски щати, написа в. Портланд таймс.

Предприемачът с съветски корени Борис Джордан и неговият бизнеспартньор от Москва Андрей Блох са извадили един милиард $, с цел да купят основаната в град Портланд, щата Орегон, компания Cura Cannabis. "Тази сума е рекордна. Сделката с упойващи субстанции на века може да донесе големи облаги на новите ѝ притежатели. Фирмата и нейните подразделения с всичките им активи са били оценени на 4 милиарда $, а бизнесът с трева в щатите, където пушенето на марихуана е позволено, отбелязва растеж приблизително с 20 % на година ", уточни още изданието.

Медията обаче уточни и един главен проблем пред бизнеса с канабис. В момента в Съединени американски щати обстановката с марихуаната е ненапълно спорна. "В 33 от 50-те щата използването на лекия опиат е позволена. В същото време "тревата " попада във федералния лист на неразрешените субстанции дружно с такива опиати като ЛСД, кокаин и хероин ", напомни вестникът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР