Има решение на Организационния съвет, който натоварва Изпълнителния комитет да

...
Има решение на Организационния съвет, който натоварва Изпълнителния комитет да
Коментари Харесай

Джамбазки: ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот

Има решение на Организационния съвет, който натоварва Изпълнителния комитет да извърши дейностите по регистрация на партията за изборите на 2 октомври.

Това заяви в „ Твоят ден “ по Ангел Джамбазки – евродепутат и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация.

Водихме диалози с няколко политически сили, които се дефинират като десни, консервативни и патриотични обединения. Това са НФСБ, с които сме били сътрудници, Общество за Нова България, както и с КОД. Има схващане и предпочитание за взаимна работа, само че е прекомерно късо времето за пояснение за какво се прави такава коалиция, би изглеждала пожарен вид. Разговорите ни ще продължат в разнообразни формати, предпочетохме да не прибързваме, изясни той. Джамбазки даде образец с обединението с „ Воля “, която по думите му е блестящо доказателство по какъв начин едно плюс едно плюс едно прави по-малко от три.

Според него „ Възраждане “ не е нито патриотична, нито националистическа и който твърди това – го прави, с цел да плаши българските жители. Тази групировка е извънредно лява и извънредно промосковска и залага на страхове и популизъм. Избирателите им ненавиждат всички и гласоподават на инат. Те са последователи на теории на конспирацията, имат вяра, че Земята е плоска и така нататък, счита Джамбазки. Та тези хора не са патриоти, тъй като българският шовинизъм е много образован и образован. Самите те не се дефинират като националисти. И добавя, че не е имало вид Вътрешна македонска революционна организация да се яви на изборите с Има Такъв Народ. В Украйна има неприемлива експанзия, същинска война. По това се разминаваме с Янев.

Влизаме в тази предизборна акция със поръчката, че ще работим по тематиката приходи на българите, понижаване на данъчната тежест, данъчни облекчения за фамилиите. Това са за Вътрешна македонска революционна организация значимите цели, показа той.

В страна и обществото ни царува безпорядък след тези поредност избори. Това значи, че минавайки през диалозите за приходите през зимата, би трябвало да се случи дълбока административна промяна – броя на общините, администрацията – метода, по който действа страната и метода, по който се взимат решенията в нея. Необходими са и конституционни промени, съобщи Джамбазки.

Той е безапелационен, че с всяко последващо национално заседание качеството на политическия диалог в Народното събрание пада фрапантно. Все едно умишлено фигурата на народния представител се профанизира, уточни евродепутатът

Позицията на Вътрешна македонска революционна организация е, че страната би трябвало да се старае да вкарва газ от колкото се може повече разнообразни места, а не да зависи от един снабдител. Години наред „ Газпром “ и „ “ редяха български държавни управления и са виновни за безобразната състояние, в което се намира политическата ни класа. От една страна има това вмешателство на компаниите, въпреки това се месят и всякакви Неправителствени организации, които не мислят най-хубавото за нашето Отечество, натърти съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР