Има различни правила за първите срещи – лошо ли е

...
Има различни правила за първите срещи – лошо ли е
Коментари Харесай

Пет лесни стъпки за перфектна първа среща

Има разнообразни правила за първите срещи – неприятно ли е да вършим секс още първоначално, по какъв начин да се облечем, по какъв начин да се държим, защо да си приказваме...

Предлагаме ти няколко елементарни стъпки, с които първата ви среща да протече безпрепятствено и двамата да си тръгнете удовлетворени ;)

1. Предложи нещо друго

Никой не е споделил, че първата среща наложително би трябвало да бъде в ресторант или на кино. Ако ти се прави нещо друго, просто го предложи – пейнтбол, обичаният ти бар, разходка в парка или каквото ти пристигна на мозъка. Колкото по-различно е мястото, толкоз по-запомняща се ще е първата ви среща ;)

via GIPHY

2. Без телефони

Нищо не може да провали една среща по този начин, както мобилните телефони. Първите ви мигове уединено служат да се опознаете, да говорите, да се забавлявате, а не да си проверявате Фейсбука ;)

3. Облеклото

Най-добрият съвет тук е да облечеш нещо уравновесено – не прекомерно самоуверено, нито прекомерно нормално. Облечи тази рокля, с която знаеш, че изглеждаш зашеметяващо, а в това време ти е доста комфортна. Така ще можеш да се отпуснеш и да се държиш по-освободено.

4. Поведението ти

Бъди себе си, няма потребност да се стресираш, да наизустяваш въпросите, които наложително да му зададеш на първа среща или да внимаваш да не кажеш нещо несвоевременно. Дръж се обичайно, само че бъди естествена, единствено по този начин той ще има късмет да те хареса ;)

via GIPHY

5. Сметката

Ако мъжът е благородник, най-вероятно той ще изиска да заплати сметката. Остави го, само че разиграй обстановката, предложи да се включиш и ти. Ако той ти откаже, обещай идващият път ти да почерпиш. Така ще направиш положително усещане, а и ще намекнеш, че мислиш за втора среща ;)

Бонус съвет:

Организирай си авансово ангажимент за по-късно – среща с другари, кино с родителите ти или каквото ти хрумне. Така няма да се обсебиш от него още на първата среща, това, че си ангажирана ще те направи още по-интересна за него. А и си осигуряваш проект за бягство при положение, че срещата се окаже неуспех ;)

И още за срещите:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР