Има професии, които са по-рисковани за здравето от други. Нa

...
Има професии, които са по-рисковани за здравето от други. Нa
Коментари Харесай

Ако сте в Китай, по-добре не се захващайте с някое от тези 5 неща

Има специалности, които са по-рисковани за здравето от други. Нa мнoгo paбoтни мecтa cлyжитeлитe ce излaгaт нa oпacнocти и дopи pиcĸyвaт живoтa cи. Вижте 5-те най-опасни специалности в Китай:

Работници в фабрики

Работата на служащите в заводите в Китай е много рискова и то заради няколко аргументи. Ето кои са те: В заводите няма условия и ограничения за сигурност. Липсва чиновник, който да дава отговор за сигурността на личния състав. Случаите на самоубийства измежду служащите в страната са доста. Китайците, които работят на поточни линии, получават месечна заплата към 130 $, а работят по 10 часа всеки ден, като наложително поставят и ексклузивен труд.

Миньори

Минните шахти в Китай не са контролирани.Това значи, че там няма безусловно никакви защитни ограничения за служащите. Работата в мина на всички места по света е рискова, само че в Китай е още по-опасно Има хиляди пострадвания и смъртни случаи всяка година.

Строители

Строителните служащи в Китай имат в действителност доста рискова работа. Често работят върху великански стоманени скелета и на огромна височина, само че без каквото и да е съоръжение за сигурност. Другите рискове, които дебнат строителите са: електрическите детонации, мощният звук, нечистата среда, както и работата при неприятно осветяване.

Рибари

Риболовът е прелестно занятие, само че единствено в случай че го вършиме за развлечение. Това не се отнася обаче за китайските риболовци. Работата им е една от най-опасните. Повечето от тях нямат време за отмора и работят даже, когато е мрачно или времето е неприятно.

Дървосекачи

Работата на дървосекачите в Китай е доста рискова. Те носят тежко съоръжение, което съчетано със стръмните терени, води до чести произшествия. Особено рисково е при неприятно време.


Източник: Darik.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР