Има огромно огорчение у хората от политическия елит, както и

...
Има огромно огорчение у хората от политическия елит, както и
Коментари Харесай

Милен Любенов: Данните показват, че макар и трудно, може да се сформира правителство

" Има голямо оскърбление у хората от политическия хайлайф, както и отчаяние и това го виждаме в рекордно ниската изборна интензивност,   без значение, че чакахме при избори две в едно даже да е по-висока интензивността ", разяснява в " Нещо повече " доц.Милен Любенов, политолог.
" И аргументите не са единствено свързани с пандемията, а с разочарованието и политиците би трябвало да си вземат поука от днешния ден и т ази изборна интензивност е пестник за тях .

Така че още на следващия ден те би трябвало да стартират разговор между тях , с цел да бъде образувано държавно управление. И това, което виждаме от данните е, че това може да стане, въпреки и мъчно. И това даже може да стане бързо след свикването на Народното събрание ", съобщи доцент Любенов.

" Сега интригата е към първото място , като това ще стане ясно на следващия ден, тъй като е дребна разликата ", разяснява пред БНР и Мира Баджева от " Аналитична Мрежа ".

На мен ми се коства, че този път въпреки всичко ще има държавно управление . Но отново има много разграничителни линии. Това касае и присъединяване на Българска социалистическа партия, дали ще има отново забрани с кой може и с кой не може, или пък единствено за една или две партии ще забрани...

Смятам, че се направи всичко допустимо изборите да бъдат почтени ", счита още журналистът Мира Баджева.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР