Има няколко зодии, които имат необикновено силни предчувствия и когато

...
Има няколко зодии, които имат необикновено силни предчувствия и когато
Коментари Харесай

Усещат всичко! Това са зодиите с най-силна интуиция

Има няколко зодии, които имат неизмеримо мощни интуиции и когато усетят, че нещо ще се случи, то постоянно се случва. Тези зодиакални знаци би трябвало да се водят от интуицията си, когато взимат решения, тъй като тя е безпогрешна.

Риби

Представителите на зодия Риби се славят като най-големите мечтатели в зодиака. Те имат неизмеримо мощно въображение, с което постоянно си построяват приказен свят, който в никакъв случай няма да съществува в действителността.

Но макар че наподобяват наивни и прекомерно надалеч от действителността, Рибите не са зодия, която може да измамите, тъй като имат свръхестествена вътрешен глас, която им демонстрира по кое време един човек ги лъже и по кое време е откровен.

Скорпион

Проницателността на Скорпионите е почтена за самопризнание. Те с лекост могат да прочетат мислите ви и даже да смятате, че сте съумели да скриете нещо от тях, в реалност това не е по този начин.

За представителите на водната зодия е фасулска работа да усетят същинските ви планове, колкото и добре да сте ги маскирали. Те няма да се притеснят да ви кажат истината в очите, в случай че подцените интуицията им.

Рак

Често Раците наподобява като недружелюбни хора, затворени в своята черупка, само че повода за това е, че те се пробват да научат колкото се може повече за вас от пръв взор.

Помага им техният интуиция, който един Рак в никакъв случай не би пренебрегнал. Представителите на този знак са в цялостна естетика със своите усеща, а интуицията ясно им демонстрира с кого може да се сближат и за кого да не помнят.

Стрелец

Въпреки че имат мощни вътрешен глас, Стрелците рядко се вслушват в нея, изключително в случай че са изправени пред нещо ново и рисковано. Огненият знак не се стопира по пътя към ново премеждие, даже шестото възприятие да му споделя, че е по-добре да отстъпи.

Един Стрелец е доста добър анализатор на обстоятелствата, само че в случай че комбинира знанията си с възприятията, ще имат доста повече триумфи.

източник: sanovnik.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР