Има няколко неща, за които трябва да забравиш в момента,

...
Има няколко неща, за които трябва да забравиш в момента,
Коментари Харесай

Забраните в сериозната връзка

Има няколко неща, за които би трябвало да забравиш сега, в който се впуснеш в сериозна връзка. Ние сме тук, с цел да ти ги посочим, а оттук насетне, ти сама да прецениш до каква степен си подготвена да жертваш поради него. Ето ги и възбраните, които идват сега, в който връзката ви стане сериозна...

Случайните забивки

Това е най-очевидната възбрана. Ясно е, че когато имаш сериозен другар не е целесъобразно да продължаваш да се забавляваш със инцидентни мъже за една нощ. Освен в случай че не сте се договорили за отворена връзка, несъмнено, само че тук приказваме за обвързването в класическия му смисъл. В този случай би трябвало да забравиш за целувката със симпатяга в дискотеката или за флиртът на коледното празненство.

Разпределяне на времето

В момента, в който нещата с него станат съществени, времето стартира извънредно доста да не стига. Всички желаят част от времето ти - приятелките ти, той, роднините ти, сътрудниците ти, шефът ти...а времето просто го няма. Дори и не загатваме опцията да имаш малко време единствено за себе си. Да, бъди сигурна, че това ще се случи, сега, в който връзката ви стане сериозна. 

Компромисите

Ще би трябвало да се научиш да правиш взаимни отстъпки, несъмнено е. Забрави за егоизма и това всички да се преценяват с теб, най-малко в случай че искш връзката ви да върви. Ще би трябвало и двамата да вършиме взаимни отстъпки с доста неща - с времето си, с навиците си, с заниманията си и с каквото още се сетиш.

Приятелите

Малко или доста, те остават на назад във времето, изключително първоначално, когато желаете да се непрекъснато дружно с него. Донякъде въпреки всичко зависи от теб до каква степен ще пренебрегнеш приятелите си, с цел да си с него, само че повече от половината нови двойки оставят на назад във времето компанията си. Дори и да положиш старания това да не се случи, най-вероятно те отново ще се усещат изоставени.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР