Има някои несъответствия, които са смущаващи за мен. Нивото на

...
Има някои несъответствия, които са смущаващи за мен. Нивото на
Коментари Харесай

Емануил Йорданов за атентата срещу Гешев: Има някои несъответствия, които са смущаващи за мен

" Има някои несъответствия, които са смущаващи за мен. Нивото на престъпността в България в последните години не допуска осъществяване на атентат против основния прокурор. От много време не е осъществявано някакво впечатляващо и тежко закононарушение. Най-тежките закононарушения са битови убийства.

 

Освен това, когато прокуратурата направи преди време конференцията, на която обясняваше за заканите, ставаше въпрос за това, че олигарси и нарушители събирали пари да се заплаща на лобисти, които да очернят основния прокурор. За мен е неразбираемо за какво би трябвало да изсипеш голяма сума пари на лобисти, когато се готвиш да убиеш някого ", разяснява той в предаването " Преди всички ".

 

По думите му охраняваното лице има опцията да въздейства от време на време на избора на маршрут. Когато се разискват тези въпроси обаче, охранителите могат да изразят мнение и охраняваното лице би следвало да се съгласи, акцентира Йорданов и добави: " В последна сметка те са хората, които носят отговорност ".

Според него не са нужни законодателни промени, с цел да се укрепи защитата. " Просто всеки би трябвало да си прави работата ", счита някогашният вътрешен министър. 

" Много е значимо да се даде явен знак, че в този случай страната е единна и ще застане с цялата си мощ против хората, направили това закононарушение, без значение от това кои са те ", безапелационен бе още Емануил Йорданов по отношение на срещата при служебния министър председател след вчерашния случай. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР