Има ново развитие в правното пътуване на Луис Рубиалес. Бившият

...
Има ново развитие в правното пътуване на Луис Рубиалес. Бившият
Коментари Харесай

Бившият президент на испанската футболна федерация ще бъде изправен пред съда за целувката на Джени Ермосо след победата на Световното първенство

Има ново развиване в правното пътешестване на Луис Рубиалес.

Бившият президент на Испанската футболна федерация, който подаде оставка, след като попадна под рецензия за това, че целуна състезател Джени Ермосо по устните без нейно единодушие след успеха им на Световната купа, публично ще се насочи към съда.

На 25 януари, съгласно NBC News, испански съд показа, че следствието на съдия Франсиско де Хорхе на инцидента определи целувката като „ несъгласна и осъществена едностранно и по неочакван метод “. Изданието прибавя, че прокурорите са обвинили Рубиалес в полово принуждение за хипотетично принуждаване на Хермосо да го подкрепи обществено на фона на реакцията, която е получил.

Съдията също по този начин постанови, съгласно NBC News, че някогашният треньор на Испания Хорхе Вилда, състезателен шеф от мъжкия тим на Испания Алберт Луке и някогашният началник на маркетинга на федерацията също би трябвало да бъдат съдени дружно с Рубиалес за хипотетичен напън върху Ермосо да защити действията си.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР