Има нещо специално във всяка звездна колаборация и съвместната колекция

...
Има нещо специално във всяка звездна колаборация и съвместната колекция
Коментари Харесай

Да носиш Шон Мендес

Има нещо особено във всяка звездна колаборация и взаимната сбирка на Шон Мендес и Tommy Hilfiger е следващото доказателство за това. За основаването й насочна точка са моделите на американската марка от края на 80-те и началото на 90-те години и всички, които растяхме тъкмо в този интервал, усещаме този вайб. Правите дънки, класическото дънково яке, белият топ, късите блузи – всяка дреха има своето непокътнато място в един капсулен дрешник.

Но не по-малко харесваме свободните кройки и унисекс излъчването, които са в основата на сбирката, тъй като от време на време няма нищо по-секси от момиче в мъжка риза, под която се подава пай топ. Белият топ или тишърт пък са най-семплото и в това време най-елегантното нещо, което може да прибавим в стайлинга си, изключително през топлите месеци.



Шон Мендес признава, че това партньорство е доста близо до сърцето му, тъй като свързва Tommy Hilfiger със своите родители, които са носели доста модели на марката. Затова и дизайнерското око на изпълнителя се откроява ясно в сбирката, имайки ги за образец на модата и стиловете на Tommy Hilfiger през 90-те години.

Това съдействие обаче дава отговор и на общата визия на Мендес и Tommy Hilfiger за резистентност посредством потребление на рециклирани материи и нови технологии, както и преизползване на остатъчни платове от минали сезони. В сбирката, която е наречена неслучайно Classics Reborn, е употребена нова техника за произвеждане на багрило, наречена Recycrom™️ и основана посредством преправка на нишки от фабрични боклуци преди приложимост в пъстър прахуляк. За някои модели е употребен Circulose®. Това е материал, изработен от рециклиран текстил, който е разбъркан с дървесни нишки, с цел да се понижи зависимостта от необработени запаси и да се подсигурява, че изхвърлените облекла, които могат да се окажат на депото, към този момент могат да бъдат част от кръгова система за преработване.



От Tommy Hilfiger употребяват още веднъж и ECONYL® - регенериран найлон, получен от сметища и океански боклуци, в това число риболовни мрежи. В цялата сбирка са употребявани материали, сертифицирани от трети страни, в това число стандарт за виновна вълна (RWS), стандарт за органично наличие (OCS) и световен рециклиран стандарт (GRS), предлагащи по-голяма бистрота за потребителите.

Така че с изключение на типичен неща в дрешника си, знаем, че имаме дреха, която е основана по отношение на устойчивото развиване, към което всички се стремим. Но пък, когато е с подписа на самия Шон Мендес, то те стават още по-силен обект на предпочитание, нали?



Колекцията на Tommy Hilfiger и Шон Мендес е налична в магазините на марката в The Mall, Serdika Center и Paradise Center.

С поддръжката на Tommy Hilfiger

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР