Има нация, която може да бъде основана на образованието, и ...

Има нация, която може да бъде основана на образованието, и

Каракачанов: ВМРО е единственият български проект

Има нация, която може да бъде учредена на образованието, и това е нашата, българската нация, добави в речта си претендентът за държавен глава на Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов.

С химна на Организацията „ Изгрей зара на свободата “ и възгласи „ Да живее България “ публично беше открита акцията за държавен глава и вицепрезидент и за изключителните конституционни избори на 14 ноември на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално движение.

„ Браним България! “ е нашият девиз за тези избори. Защото ние близо 130 години браним Родината ни. Това е нещо, което всеки един българин би трябвало да припознае. С тези думи организационният секретар и ръководител на предизборния щаб Юлиан Ангелов, откри обстоятелството .

Благодаря ви, че сте тук, че бойният дух във Вътрешна македонска революционна организация е жив. Колкото и битки да има, ние ще ги проведем. 128 години се борим за българщината и в никакъв случай няма да изоставим нашата кауза – България, добави още той и даде думата на водача на Организацията Красимир Каракачанов.

Уважаеми съидейници , тази година уповавам се за финален път да гласуваме за парламент. За следващ път избори. Защо се получи по този начин ? Защото едни хора, които назоваха себе си партии на смяната , на законността и на морала, два пъти хвърлят страната ни в политическа рецесия , тъй като не откриха достолепие да седнат на една маса и да защитят ползите на българите. Виждате, че благополучно с другото се развихри и далавера с стойностите на катарама , парното и храните. За това е отговорно служебното държавно управление , което обслужва съмнителни ползи и гони неразбираеми цели. Виновни са тези, които преди 20 години закриха първите 4 реактора на АЕЦ „ Козлодуй “. Днес те са още веднъж част от така наречен смяна . Сега виждаме по какъв начин предприятия закриват, по какъв начин хора остават без работа. И това е по този начин , тъй като точно тези хора от монополист на маркета на енергия, трансфораха България в безценен консуматор , съобщи пред присъстващите Каракачанов.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация няма от какво да се срамуваме. Това, което ние направихме в финалните 4 години – повдигнахме тематиката за циганизацията, повишихме пенсиите, въведохме фамилното подоходно облагане, повишихме дееспособността и духа на българската войска , изброи постигнатото от патриотите той.

Днес виждаме планове на външни фактори – едните на Москва, другите на Вашингтон, третите на олигархията. Те лъжат българския народ, че ще донесат смяната . Каква смяна ? Още от същото, което гледаме повече от половин година ли? Цените порастват , престъпността пораства , България се топи, циганите ни завладяват . Това ли е смяната , която ще продължат, риторично запита ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация .

Каракачанов обърна внимание и на абсурда с двойното поданство на Кирил Петков и съмнителното престояване на претендента за вицепрезидент на Лозан Панов Мария Касимова-Моасе в България:

„ Едни хора с двойно поданство , които погазват Конституцията са тук не за България, а с цел да усвоят едни фондове. Помнете ми думата!
Днес ни оферират и друго задкулисие – двойката Панов-Моасе. Една дама , която не може да докаже наистина ли е била през финалните 5 години в България и плюе българите беше прикрита от съда на Бойко Борисов. Тези, които желаят да пишат законите, не могат листите да си регистрират. Йоло Денев може, Евророма може, а те не могат. “

Всички тези нови „ герои “ хвърлят прахуляк в очите на хората, до момента в който България се топи, натърти водачът на Вътрешна македонска революционна организация .

Каракачанов покаже и претендентите за държавен глава и вицепрезидент на Вътрешна македонска революционна организация като българския план .

Михов и Цветкова са патриоти. Те не се крият зад инициативни комитети. Те не се вслушват в евробюрокрацията, не гледат на Запад или Изток, а гледат България и българския интерес. Те няма да предадат ползите ни в Македония и няма да разрешат да бъде прокарана джендър идеологията в учебните заведения , съобщи той.

Такива са и нашите претенденти за народни пълномощници , акцентира Каракачанов. Те са почтени , доказали се експерти в своите области. Те са българи и милеят за България. С тях ще докажем, че концепциите и каузите на Вътрешна македонска революционна организация са по-силни от чуждите ползи и олигархични зависимости, добави той.

Всяка схватка за българщината е съществена . Всяка схватка да не бъдат забравени нашите братя в Македония е съществена . Всяка схватка да не бъдат унизени родителите ни от циганите и децата ни да не се трансформират в обслужващ личен състав в Европа е съществена , акцентира още Каракачанов и даде думата на претендента за държавен глава доцент д-р Милен Михов.

Заставам пред Вас в една сложна схватка . В протежение на 30 години българският народ беше донор на западните стопански системи . Най-младото, умното и достойното отпътува там. Обезкървяването на българския народ е реалност . Днес сме изправени през опасността от асимилация, обезличаване и забвение. Карат ни да забравим всичко, което са ни учили нашите родители. Под маската на ЛГБТИ+ ни карат да повярваме, че не раждаме момчета и девойки , че фамилията не е от мъж и дама . Искат да ни накарат да имаме вяра , че сме татари и фашисти. Внушават ни, че би трябвало да има господство на закона. Казал го е Левски. Казваме го и ние – върховенството на българистите закони е неприкосновено. Никой няма право да ги пипа с изключение на българският народ и българският парламент, беше безапелационен Михов и акцентира :

„ Ще водим тежка схватка за единението на народа. Днес всеки мрази всеки. Това е най-страшната опасност . Ето за какво ние ще убеждаваме всеки един българин, че би трябвало да се държим дружно , като един народ. Аз ще споделям това, което мисля. Няма да се укривам и да неистина хората, с цел да им се харесам, както прави един различен претендент за държавен глава с академична купа . “

Доц. Михов още веднъж напомни и главните приоритети, с които потегля в битката за „ Дондуков “2.

Ние се разгласяваме за силна България, суверена България. България, която не се прегъва пред непознат напън . Силна президентска република. Ще се борим за силна президентска институция, която ще е поръчител за суверенитета и поръчител за националната сигурност. Институция, която ще постави завършек на корупцията, на задкулисието, ще гарантира последователност в национално българско обучение . Ние се нуждаем от нашето, българското обучение , което беше шаблон в Европа. Има нация, която може да бъде учредена на образованието и това е нашата, българската нация, безапелационен беше зам.- ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация .

Аз ще изготвя и внеса план за нова Конституция. Той ще гарантира силна президентска институция, което ще е поръчител и за силна България.

С думите „ „ Македония не се продава, Македония не се заменя! Вътрешна македонска революционна организация е българският план . България над всичко! “ доцент д-р Милен Михов даде думата на претендента за вицепрезидент Мария Цветкова, която в изявлението си изброи и други съществени моменти от платформата на кандидатпрезидентската двойка.

За мен е чест и огромна вина да бъда издигната за претендент за вицепрезидент. Сред нашите приоритети още са съхранението на обичайните християнски ценности, българското семейство от мъж и дама . Ние спряхме Истанбулската спогодба и се противопоставихме на либералните извращения, които се пробваха да прокарат в детските градини и учебните заведения . Вътрешна македонска революционна организация доказа, че ние ще се борим за правата на българите на всички места по света. Ние няма да извършим нито крачка обратно от българската кауза в Македония. Като наш приоритет ние извеждаме и енергийната сигурност на България. Категорично сме срещу „ Зелената договорка “, която унищожава въгледобива ни и застраша стопанската система на страната. Това също тематики , касаещи националната сигурност, обърна внимание Цветкова.
Събитието беше закрито от зам.- ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация и български пълномощник в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки.

„ Ние чуждото не щем, само че своето не даваме “. Това е било мотото на нашите велики водачи на Вътрешна македонска революционна организация и ние го продължаваме. Предстои ни поредна схватка , в която би трябвало да браним българския народен интерес, уточни Джамбазки.

Основната подбуда , която ни е събрала като съратници е Македонският казус и българският народен интерес в Македония. Болшевишките либерални пропагандатори се правят, че не схващат . А казусите са ясни – властта в Скопие потиска и нарушава правата на нашите сънародници в Македония. Правото на самоопределение е главно човешко право. И тъкмо тук е голямото двуличие на либералите. Искат права, а нарушават правото на нашите събратя в Македония, позволяват заличаването на културното ни и историческо завещание в Македония. Питам нашите политически опоненти – за какво мълчите? Не Ви чух да кажете нещо зазаличените български военни гробища в Македония. Това се случи преди дни, само че Вие мълчите позорно, сподели Ангел Джамбазки.

Само с помощта на нас от Вътрешна македонска революционна организация не се направи национално изменничество с българската кауза в Македония. Нали не се съмнявате, че на тези хора, подредили се в редичка с купичките за порция власт, ще им бъдат дадени едни списъци, които би трябвало да изпълнят и там стои и допускането на Македония в Европейски съюз , и джендър пропагандата, и „ Зелената договорка “, заключи той.

Източник: blitz.bg