Има много предположения за броя на извънземните видове във Вселената.

...
Има много предположения за броя на извънземните видове във Вселената.
Коментари Харесай

Земляните имат лоша репутация във Вселената

Има доста догатки за броя на извънземните типове във Вселената. Разни уфолози, елементарни хора и даже държавни чиновници настояват, че са виждали интелигентни същества от космоса. Алекс Колиер е ясновидец, който дава подробна информация за извънземните от галактиката Андромеда. В своите изявленията и книги той разисква въздействието на разнообразни извънземни типове върху човешката раса.

Според Колиер хората са основани и носят гените на 22 извънземни раси. Ясновидецът твърди, че към 135 милиарда души живеят на планетите от осемте най-близки до нас галактики. Колиер упорства, че когато е посетил една от обитаемоте планети, хората там се страхували да видят землянин, тъй като жителите на планетата Земя имат неприятна известност. В цялата галактика единствено земляните могат да трансфорат себеподобните си в плебеи и да ги убиват за лична полза.

Много уфолози считат Колиер за заслужен за доверие, защото се пробва да съобщи допустимо най-пълно информацията, получена от контактите си с Андромедианците. Още в детството и по-късно в юношеските си години Алекс стартира да реализира контакт с извънземни. Това прекъсва за няколко години, до момента в който е на военна работа в армията на Съединени американски щати, след което контактът се възобновява през 1985 година



Колиер споделя, че се е срещнал с двама андромеданци, които са му станали ментори, и е бил взет на борда на звездни кораби, в това число огромен извънземен кораб-майка. Там той е обучаван три месеца от Андромедианците. Извънземните му дават информация за галактическата нематериалност, за живота във Вселената и галактическата история на Земята.

Андромедианците са „ една от хилядите съществуващи извънземни раси “, споделя в една от книгите си Колиер. Те са хора, като някои от тях имат синкава кожа и са високи над 2 метра. Всички човешки форми на живот произлизат от съзвездието Лира. В резултат на война обаче разнообразни звезди избухват, принуждавайки човечеството да се популяризира по разнообразни места на галактиката, с цел да оцелее. Колиер изяснява, че особеното оцветяване на кожата се дължи на друга ДНК и разнообразни звезди.

Създанията на Андромеда са една от най-старите цивилизации. Андромеданците не броят годините в 365 дни, както вършим ние на Земята. Според разнообразни извънземни една година е времето, когато всяка клетка от тялото се дублира, а това лишава към 34 години.

Андромедианската цивилизация, без значение къде в съзвездието живее, има едно държавно управление и е с 4700 години по-напреднала духовно от нас, както и с 5000 години по-напреднала технологически. Въпреки това, те поддържат баланс сред духовно и софтуерно, като употребяват технологиите, с цел да могат да се развиват духовно. Това е по този начин, тъй като има разнообразни равнища на измеренията. В момента хората на Земята живеят в Трето измерение. Все още по-голямата част не са стигнали до Четвърто, а още по-малко до Пето.

Това, което отличава Третото измерение от Четвъртото, е съвестта. В Четвърто измерение има групово схващане - всеки е телепат и може да чете мислите на другите. Всеки човек е същински, транспарантен и без скрити мисли. При влизане в това измерение човек става ясновидец, защото енергийните системи и полета могат да се видят в това положение на съзнанието. Все отново още съществува дуалност, макар че системите за преценка се трансформират. Съдебната власт може да взема решения съгласно енергийните полета.

Създанията от Андромеда не са живели в общество, което е било манипулирано като нашето. Те са телепати и ясновидци, тъй като са изучили всички науки. Всички души знаят кои са, знаят предишните си животи и всякога, когато се въплъщават, осъзнават и знаят къде отиват. Освен това могат да видят еволюцията си в отвъдния живот.

Колиер твърди, че Земята е под контрола на регресивни извънземни същества. Тези извънземни идват на Земята от звездна система, известна като Алфа Дракон. Хората са разграничени от две разнообразни метафизичен системи от вярвания. Едните популяризират обич и свободна воля, а другите показват надзор и ползване на запаси. Колиер споделя, че хората изостават от Андромедианците заради манипулирането на нашата ДНК. Интензивното манипулиране на Земята датира от 5700 години. То обаче е още по-ранно - преди 14 000 години, когато извънземните от Орион стартират да манипулират нашата ДНК конструкция.

В една от лекциите си Колиер споделя, че антична извънземна раса, наречена Основатели, е виновна за основаването на околната среда на планетите и превръщането им в обитаеми. Андромедианците и Плеядианците имат вяра, че тази антична извънземна раса се е наричала Паа Тал. Те могат да отстранен луните, с цел да реалокират планета от нейното слънце, да управляват количеството радиация. Предполага се, че Андромедианците биха могли да са основатели на Слънчевата система.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР