Има много по-голяма гъвкавост и адаптивност в отбранителната политика, в

...
Има много по-голяма гъвкавост и адаптивност в отбранителната политика, в
Коментари Харесай

Радев с критика: Във време на кризи, войни и несигурност не можем да свикнем с неглижирането на българската армия

" Има доста по-голяма еластичност и адаптивност в отбранителната политика, в планирането и разходването на ресурсите, тъй че да градим съответни отбранителни качества. Хората да виждат в армията благонадежден щит за своята сигурност в границите на груповата защита ". Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в Деня на храбростта.

" Войската ни постоянно е била стожер на държавността. Днес българите отдават заслужена респект на воините. Напоследък някак започнахме да привикваме с честата промяна на държавни управления и парламент, както и с рецесиите и несигурността, неглижирането на българската войска ", добави президентът.
" Отдавна моля за спешни ограничения за тревожния отлив от българската войска ", уточни той.

По думите му в последно време сме почнали да привикваме с честата промяна на държавни управления и парламенти.

" В днешното време на рецесии, войни и неустановеност не можем да свикнем с неглижирането на българската войска, където процесите по рационализация се движат мудно. Помните, че ми лиши свикването на няколко поредни консултативни съвета за национална сигурност, с цел да се задвижи процесът по рационализация ", добави той.

" Бързото законодателство не всеки път води до стремежи резултат ", сподели Радев във връзка с измененията в Закона за хазарта, с които рекламата в медиите бе неразрешена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР