Гала е на седмото небе от щастие, тъй като наесен

...
Гала е на седмото небе от щастие, тъй като наесен
Коментари Харесай

Гала ще става баба

Гала е на седмото небе от благополучие, защото наесен щерка й Мари Будева ще я направи баба. Мари е в четвъртия месец от бременността си, само че полът на бебето към момента не е явен. Водещата обаче мощно се надява да е момиче, а и бъдещият татко Константин, който е наследник на Деляна Маринова, по-известна като Дждуджи, също желае щерка.

 

Мари и Тини, както го назовават най-близките му, са обвързани от ученическите си години. Двамата даже живеят под един покрив от дълго време, а преди към година се снабдиха с необятен дом. Апартаментът им се намира в затворен жилищен комплекс в един от най-скъпите столични квартали. Приятелят на Будева произлиза от милионерско семейство, тъй че двойката е изцяло обезпечена финансово и може умерено да посрещне новия член на фамилията.

 

Наследницата на Гала, която е на 26 години и гаджето й, са съвсем на една възраст – той е малко по-голям и наближава 30-те. Затова и проектите им за дете почнали да идват на дневен ред и бременността на Мари към този момент е реалност.

Гала твърди, че щерка й е заченала точно на рождения й ден – 13 февруари и в този ред на мисли й споделила, че й е направила най-хубавия подарък.

Към днешна дата плевенчанката изпитва смесени усеща – с изключение на, че е доста щастлива, тя е и мощно обезпокоена дали деветте месеца от бременността на щерка й ще преминат наред. За никого не е загадка, че Мари е единствена щерка и като такава Гала постоянно е треперела над нея и не е давала и косъм да падне от главата й.

 

Преди време наследницата на тв водещата призна, че е набожна и в най-трудните моменти се уповава точно на Бог.

На пръв взор Мари няма съществени проблеми в живота си – връзката й с Константин се развива обикновено, майка й я поддържа в начинанията й… Но като всеки човек и Будева е минала през по-трудни стадии като най-неприятните, са свързани със здравето й.

 

Преди време Мари постави шина на единия си крайник, който контузи при безразсъден случай. „ Тичах на открито и се спънах в една ограда. Сега съм с шина. Трябва да съм обездвижена 30 дни и след това несъмнено ще се наложи да отивам на рехабилитация “, изясни тогава младата жена и добави, че става въпрос за разкъсан менискус. Проблемите й с опорно-двигателния уред обаче датират от по-ранен интервал. Като тийнейджърка тя страдала от рядка болест на ставите, поради която се подложила на комплицирана интервенция. По време на интервенцията хирурзите захванали тъканта на Мари със специфични скоби, които да придържат раменната й става, тъй че да не излиза от гнездото си. Възстановяването на момичето не било леко и се наложило Гала да я обгрижва всекидневно, тъй като в продължение на месеци не можела да се движи обикновено. В тези моменти наследницата на тв водещата почнала все по-често да се обръща към Бог и да се уповава на вярата си.

 

Гала неведнъж е признавала, че е мощно привързана към щерка си и до ден-днешен трепери над нея. „ Не знам аз на какво съумях да я науча, само че тя ме научи на най-важното – да

обичам абсолютно, да прощавам безгранично и да се разпределям без излишък! “, споделяла е тв звездата.

 

57-годишната водеща няма срещу към този момент да е баба, дори точно тя насърчила щерка си да стартира с опитите. Преди време плевенчанката доста искаше да се снабди с второ дете, само че мъжът й Стефан Николов по този начин и не прояви предпочитание да я подари с такова. Ето че в този момент фантазията й за бебе в фамилията най-накрая ще се сбъдне.

 

Емблематичната тв звезда показа в ефир, че макар суетата, мисълта да бъде наричана „ бабо “ въобще не я плаши, даже в противен случай – радва я. Панелистът Дарин Ангелов обаче я засегна. „ Най-много ми е жалост за Стефан, тъй като в този момент ще си ляга до баба! “, изцепи се артистът сякаш на смешка. Гала се опита да се овладее, само че си пролича, че по никакъв начин не й е станало прелестно от думите на сътрудника й.

„ Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан “, отвърна внезапно тя.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР