Има много неща, които не знаем, но наистина могат да

...
Има много неща, които не знаем, но наистина могат да
Коментари Харесай

Никой не знае тези 5 важни неща, но те могат да ви спасят живота

Има доста неща, които не знаем, само че в действителност могат да ни оказват помощ доста, даже да спасят живота ни. Тук ще напишем няколко потребни сведения, които биха могли да ви оказват помощ в разнообразни обстановки.
1. Ако някой апаш или някой различен ви принуди да изтеглите пари от банкомат
В този случай въведете пина си наопаки, да вземем за пример, вместо 1234, въведете – 4321. Той ще бъде припознат като предизвестие и полицията ще бъде алармирана. Мнозина не знаят, че тази алтернатива, изобщо съществува.
2. Как да се обадите на кола за спешна помощ или полицията, без значение къде по света се намирате?
Универсален номер за всички страни е 112. Ако се намирате на място, където няма сигнал от вашата мрежа, а става дума за изключително състояние, наберете 112 и телефонът ви ще потърси всяка съществуваща мрежа на мястото, където се намирате.
3. Какво да извършите, в случай че ключовете за отдалечено отваряне на автомобила останат заключени вътре в него?
Можете да решите тази неприятна обстановка по следния метод: Обадете се на някого, който си е вкъщи при аварийния ключ, от вашия мобилен телефон. През това време дръжте телефона на 30 сантиметра от вратата на вашата кола. Човекът у дома би трябвало да държи ключа на автомобила покрай телефона и да натисне бутона за отключване.

4. Резервна батерия на мобилния телефон
За да активирате аварийна батерия на телефона си, въведете: * 3370 #.
5. Как да извършите по този начин, че крадецът на вашия телефон да не може да го употребява?
Трябва да знаете серийния номер на телефона си, а ще го разберете като: въведете: * # 06 #, на екрана ще се покаже 15-цифрено число. В случай на кражба, обадете се на оператора и му продиктувайте номера, с цел да блокира откраднатия мобилен телефон.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР