Има ли си нов приятел Симона Загорова, или не -

...
Има ли си нов приятел Симона Загорова, или не -
Коментари Харесай

Това ли е новият приятел на Симона Загорова

Има ли си нов другар Симона Загорова, или не - това се питат почитатели на надарената наследничка на кралицата на фолка - Глория. 

В устрема си да я видят още веднъж в прегръдките на мъж, някои от тях даже към този момент я " сватосаха ". Въпросният господин е воин от видеото към последната ѝ ария - " Кажи ми ". В един от последните фрагменти от парчето от бляскав автомобил излиза чужд хубавец, който Симона прегръща.  
                             

 

" Много е готино момчето най-после, което излиза от колата, имаш добър усет! ", пидмятат ѝ фенове.

" Представям ви една ария, която написах с огромно наслаждение за всички вас! Обожавам балканското звучене и този видеоклип, който направихме с доста усърдие и креативност! Приятно слушане ", са думите пък, с които певицата се обръща към меломаните.  

" Много обичана ария! Браво, Мони! Не познавам по-креативен и добър човек от теб. Всичко, което е направено с доста обич и предпочитание, си проличава, а тук несъмнено вложи доста. Обичам те! ", " Браво, момиче! Браво за всичко, което правиш и влагаш цялата си обич и сила! Браво за това по какъв начин са те възпитали твоите родители! Ти си образец за това какви би трябвало да бъдат младежите, изключително тези на известни родители! ", разясняват песента фенове на Загорова. 



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР