Има ли магическо хапче, което може да живота ни? Научих

...
Има ли магическо хапче, което може да живота ни? Научих
Коментари Харесай

Вълшебното хапче, което ще промени живота ви

 Има ли магическо хапче, което може да живота ни? Научих нещо, прочетох нещо – и животът стана по-добър. Има ли загадка за реализиране на благополучие или триумф?

Уловката е в това, че колкото и да четем и учим, смяната ще стартира да се случва едвам когато стартираме да вършим нещо ново.

Но нали още от детството ни се споделяше: „ Знанието е мощ “, а се оказва, че това не е изцяло правилно. Знанието е евентуална мощ. И силата се крие в реализирането на това познание. Опитвайки нови неща, проверявайте сами дали това или това предписание или упражнение работи или не.

Колко книги сте прочели? А списания? Колко потребни и умни публикации? Сега дано помислим какъв брой от това сте внедрили в живота си? И в случай че от всяка книга най-малко едно нещо се трансформира във ваш нов табиет? Нека си представим по какъв начин тогава животът ви ще се промени.

Да Знаеш = Да можеш. Важно е не какъв брой сте неща сте научили, а какъв брой сте се научили да вършиме.

В момента си спомнете потребна информация, за която откакто я научихте си помислихте: „ О, ужасно! Трябва да опитам! “ – и пробвайте през днешния ден. Нова асана, нов тип обмисляне, ново място за среща.

Правете това, което не сте правили до момента, и ще получите живот, какъвто не сте имали преди.

Yogajournal

Работещата Техника: „ 10 стъпки против обидата “

 

1. Помислете си за индивида, който ви е обидил. Защо е належащо да му простите, какво ще ви даде това на вътрешно равнище? Искате ли в действителност да се отървете…

Цялата публикация

На този свят има два типа хора …

 

В Палестина има две морета. В едното море – кристално чиста вода и доста риба. Бреговете му са украсени с богата зеленина. Дърветата простират своите клони над него и протягат…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР