Има конкретни обвинения, които са пълни глупости. Случаят със съдията

...
Има конкретни обвинения, които са пълни глупости. Случаят със съдията
Коментари Харесай

Николай Малинов за включването му в списъка “Магнитски“: Ще търся правна експертиза в Русия

" Има съответни обвинявания, които са цялостни нелепости. Случаят със съдията е разнищен от българската правосъдна система, казусът с ордена е цялостна измислица - нямам пари към този медал, а казусът с разпределение на публични пари също е цялостна нелепост - нямам никакъв достъп към такива и не съм имал нито от страната на бизнеса, нито от страната на служителите, които разпределят пари ". Това съобщи упрекнатият в шпионаж Николай Малинов, предадеБГНЕС.

“Твърдението на българската правосъдна система е, че изказванията на американските властиса цялостни глупостии в случай че имат някакви доказателства, би трябвало да ги дават ”, посочи той.

Малинов сподели, че отпътува за Русия, тъй като желае да получи способена правна експертиза от хора, които схващат от интернационално право, “защото тук няма такива ”, посочи той.

Той сподели, че в никакъв случай не е ходил в Съединени американски щати и не е имал проекти да го прави. “За Русия ще хвърча през Турция и се връщам в неделя. Нямам възбрана да напущам страната ”, сподели още той

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР