Има изключения, когато става въпрос за националната сигурност. Това не

...
Има изключения, когато става въпрос за националната сигурност. Това не
Коментари Харесай

Томислав Дончев за Дунарит: Има изключения, когато става въпрос за националната сигурност

Има изключения, когато става въпрос за националната сигурност. Това не би трябвало да бъде третирано като казус, тук преди всичко е ориста на служащи, приказваме за 1300 служащи и техните фамилии. Нима страната би трябвало да е безучастна? Така разяснява одържавяването на " Дунарит " АД вицеприемиерът Томислав Дончев.
Държавата ще изкупи задълженията и това е изцяло законно. Не ме вкарвайте в конспирация коя фабрика на кого е, значими са служащите. Държавата е водена от ориста на служащите, добави още той пред bTV.
По случая с НДК Дончев сподели: " Надявам се всички проверяващи да си свършат работата и съдът да реши кой е крив и кой е прав. Аз съм безусловно спокоен, тъй като съм си изпълнявал отговорностите със усърдие и отдаденост, които рядко се срещат в държавна институция. Направил съм всичко допустимо сдружението да бъде следено. Не бъркайте принципала със счетоводителя. “
Според вицепремиера позицията на френския президент Еманюел Макрон е била извънредно ясна, а точно, че България може да разчита на поддръжката на Франция и приемането ни в Шенген, както и в „ чакалнята на еврозоната. “
Във връзка с желанието на държавното управление да върне всички деца в учебно заведение Дончев съобщи: " Ако би трябвало да бъдем точни, освен ромчета не вървят на учебно заведение, да, голямата част имат етнически генезис, само че не е почтено да кажем, че единствено те не вървят на учебно заведение. Всеки случай е друг. Има родители, които не пращат децата си тъй като не им е забавно, има и фамилии, които не пускат децата си, заради терзания, че не могат да ги облекат обичайно. Затова цялата тази „ войска “ е мобилизирана, само че това е единствено първият въпрос. По-съществено е какво се случва с тях, когато влязат в класната стая. Системата на делегираните бюджети ще бъде пребалансирана. Един преподавател, който работи в математическа или езикова гимназия, би трябвало да е дипломиран, само че одобрявам, че вторият преподавател, който работи с деца със усложнения има специфични педагогичен умения и би трябвало да бъде не по-малко заплатен. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР