Има интензивна израелска бомбардировка на Газа по въздух, по-тежка от

...
Има интензивна израелска бомбардировка на Газа по въздух, по-тежка от
Коментари Харесай

Интернет липсва в Газа, докато Израел разширява операциите

Има интензивна израелска бомбардировка на Газа по въздух, по-тежка от предходните вечери, до момента в който всички интернет и телефонни връзки наподобява са изключени на територията.

Израел удостовери, че силите му уголемяват наземните си интервенции.

Услугата за интернет наблюдаване Netblocks оповестен в X, прочут преди като Twitter, с цел да се каже, че е имало „ колапс в свързаността “.

Палестинският червен полумесец споделя, че не може да приказва с екипите си в Газа.

" Ние сме надълбоко загрижени за способността на нашите екипи да продължат да дават своите незабавни медицински услуги, изключително откакто това спиране визира централния номер за незабавни повиквания '101' ”, пишат те в обява на X.

Междувременно сирените предизвестиха хората в Южен Израел за ракетен обстрел от Газа.

В петък израелските военни още веднъж споделиха на жителите на град Газа да се реалокират на юг, откакто оповестиха разширението на военната си интервенция.

На конференция представителят Даниел Хагари сподели, че военните са " нараснали офанзивите в Газа. Въздушните сили необятно нападат подземни цели и терористична инфраструктура, доста доста ".

" В продължение на офанзивата, която организирахме през последните няколко дни, довечера сухопътните сили уголемяват наземната активност. "

В момента не можем да се свържем с хора в Газа с към момента прекратени връзки.

Например BBC се опита да изпрати известие в WhatsApp в 18:40 локално време (преди близо три часа) - към момента има единствено една отметка, което значи, че не е получени от телефона на лицето.

Опитите за позвъняване по мобилен телефон просто получават известие, което не може да се получи.

Имахме същото при няколко други опита за позвъняване - известията и позвъняванията не минават.

Палестинският телекомуникационен снабдител Jawwal споделя, че има „ цялостно спиране на всички информационни и интернет услуги с линията Газа в светлината на продължаващата експанзия “, което се споделя в него преряза " последния от интернационалните направления ", свързващ Газа с външния свят.

Помолихме израелските военни да разясняват спирането на връзките, само че до момента те не са дали отговор.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР