Има индикации, че издирваният за шесторното убийство в Нови Искър

...
Има индикации, че издирваният за шесторното убийство в Нови Искър
Коментари Харесай

Имало индикации, че Росен Ангелов е бил в Чуждестранния легион

Има индикации, че търсеният за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов е бил в Чуждестранния легион. Това съобщи военният министър Красимир Каракачанов. Така той в огромна степен удостовери информацията на bTV, че криещият се от закона 56-годишен мъж има извънредно високо ниво на подготовка.

Каракачанов за миг не помни за ролята си на вицепремиер в актуалното държавно управление и се възмути от обстоятелството, че живеем в страна, в която всеки може да си купи оръжие и да се крие от управляващите. След това обаче откри отговорен за обстановката – прекомерно демократичното отношение към закононарушителите. 

„ Когато един човек е съден за една камара закононарушения (…) да го оставиш на независимост до изговаряне на присъдата? ”, възмути се националистът и съобщи, че в случай че се вкара ограничаване евентуално „ т.нар демократични философия, които са подготвени по всяка тематика да подлагат на критика България, те незабавно ще бъдат против това ”.

Той размаха пръст и на медиите, които през последните дни наблюдават случая (до степен в която откриха пропуснато от многочислените проверяващи материално доказателство) и запита „ на кого оказваме помощ ” с директните включвания от Искърското дефиле.

Запитан поради дебатите към Истанбулската спогодба против домашното принуждение, Красимир Каракачанов разяснява, че то съществува, само че „ в един свят, който е заливан от непозната цивилизация, която желае да го унищожи, това ли е казусът ”?

Вътрешна македонска революционна организация и други консервативни политици в левия и десния набор се оповестиха против документа с претекста, че вкарва т.нар трети пол включително и като тематика в учебно заведение. Даже вицепремиерът Екатерина Захариева и правосъдният министър Цецка Цачева подчертаха, че такова нещо няма и в действителност задачата е по-добра протекция на тези, които са обект на експанзия вътре в фамилията.

„ За страдание, западното общество, към което принадлежим и ние, изкриви своята ценностна система. То прави опити да се откаже от своите национални, културни и религиозни полезности ”, установи Каракачанов, който съпостави модерна Европа с Римската империя.Според него сега по-важно е да се помогне на 200-те хиляди „ млади, грамотни фамилии ”, които не могат да имат деца.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР