Има хора, с които сякаш си пасваме на мига и

...
Има хора, с които сякаш си пасваме на мига и
Коментари Харесай

Шест признака, че излизаш с неподходящия мъж

Има хора, с които като че ли си пасваме на мига и всичко се подрежда. Има и такива, с които в никакъв случай нищо не е наред. В живота си срещаме по доста и от двата вида.

Понякога обаче се постанова да осъзнаем, че индивидът до нас не е индивидът за нас и да продължим напред без него. Ето по какъв начин да схванеш дали излизаш с несъответствуващ мъж:

Смяташ, че не си задоволително добра за него и непрекъснато би трябвало да му се доказваш. Знаем, че постоянно в една връзка, по този начин е организиран животът. С несъответствуващия мъж обаче непрекъснато ще се чувстваш като че ли би трябвало да се променяш поради него и като че ли в никакъв случай не си задоволително добра, красива, интелигентна..

Не се чувстваш оценена, обичана, уважавана, харесвана...Да, верният мъж ще те кара да изпитваш всичките тези приятни страсти. С него ще си специфична, невероятна и мечтана. Ако не се чувстваш по този начин, значи не е за теб.

via GIPHY

Никой от обкръжението ти не го утвърждава. Не споделяме, че би трябвало други хора да взимат твоите решения. Ако обаче никой не утвърждава мъжа до теб и всички са безапелационни, че нещо не е наред, може би би трябвало да се замислиш дали не са прави.

Не се държиш естествено, чувстваш се като че ли непрекъснато би трябвало да носиш маска до момента в който си с него. Всички се държим една концепция по-изтънчено когато сме с ново гадже. С времето обаче се научаваме да бъдем естествени. Ако не ти се получава, може би това не е твоят мъж.

via GIPHY

Вярваш, че можеш да го промениш и тогава всичко ще е наред. Но няма да е! Избрала си да си с този човек, тъй като е подобен. Можеш да се опиташ да го научиш на някои потребни привички, само че не си въобразявай, че ще успееш да промениш напълно индивида, който е. Най-вероятно няма да успееш, а в случай че се случи – може би към този момент няма да го харесваш.

Чувстваш се прочувствено изтощена от връзката си. Влагаш прекалено много, а не получаваш задоволително. Негативните страсти взимат превес над позитивните, а свадите са доста повече от смеха. Може би просто не сте един за различен.

Не си щастлива с него. Няма потребност от повече пояснения. Мъжът за теб би трябвало да те прави щастлива. В противоположен случай, не е за теб.

И още за подобаващия мъж:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР