Има хиляди позиции в секса, които ни препоръчват експертите, още

...
Има хиляди позиции в секса, които ни препоръчват експертите, още
Коментари Харесай

3 секс пози, в които ще се влюбиш

Има хиляди позиции в секса, които ни предлагат специалистите, още толкоз са изброени и в „ Кама сутра “. Стига да имаш въображение, можеш да опитваш нещо друго непрекъснато.

Има обаче няколко типичен пози, които са изключително подобаващи за дами. А с леки модификации, точно те се оказват гаранция за женския оргазъм. Ето ги и тях ;)

Модифицираната мисионерска

Неслучайно мисионерската поза е измежду обичаните на дамите. Ако ти е омръзнала, само че въпреки всичко искаш да се придържаш към нея, има решение. Опитай да я модифицираш леко.

Вариант 1: Легнала си по тил, той е върху теб, само че можеш да вдигнеш краката си върху раменете му за повече дълбочина и многообразие.

Вариант 2: Мисионерска-мост. Ползвай възглавничка или просто повдигни таза си като мост. Това подсигурява още по-страстни преживявания ;)

via GIPHY

Танц в скута

За задачата просто би трябвало да седнеш в скута му да и да поемеш надзор. Краката ти може да са свити в коленете или да го обгърнеш зад кръста. Без значение, кой вид ще избереш, тази поза има редица преимущества. Това, че сте лице в лице ти носи повече фамилиарност. В тази поза той може да употребява и двете си ръце за каквото най-вече обичаш. Имаш цялостен надзор, само че за разлика от елементарната „ ездачка “, той също взе участие интензивно.

Кучешката

Друга класическа поза, подредила се в Топ 3 на обичаните позиции на дамите. Позволява по-дълбоко навлизане. Можеш да я практикуваш в леглото, на пода или където ти харесва.

Бонус съвет: Сред най-неприятните пози за дамите се подреждат " обърната ездачка и " 69 ". Според изследванията, те предизвикват дискомфорт и рядко могат да доведат дамите до оргазъм. 

И още горещи секс прекарвания:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР