Има хиляди диети за отслабване, обещаващи впечатляващи резултати. Но колко

...
Има хиляди диети за отслабване, обещаващи впечатляващи резултати. Но колко
Коментари Харесай

Чудодейна напитка за бързо отслабване

Има хиляди диети за намаляване, обещаващи впечатляващи резултати. Но какъв брой от тях са в действителност ефикасни?

Оказва се, че ключът към добре изглеждащата фигура е освен какво ядем, само че и какво пием и по-конкретно какво пием на закуска.

Начинът, по който стартирате деня си, има голямо въздействие върху загубата или противоположното покачването на тегло. Много хора гледат на кафето като на значим утринен обред. Това обаче надалеч не е най-хубавият табиет, изключително когато се чудите по какъв начин да отслабнете. 

Фигурата ви може да наподобява напълно друго, в случай че незабавно след пробуждане започнете да консумирате сок от грейпфрут, морков и джинджифил, безапелационен е водещ диетолог оттатък Океана.

Грейпфрут

Това е един от плодовете, който оказват най-силно въздействие върху поддържате на здравословни равнища на кръвната захар.

В проучване, извършено преди години в Съединени американски щати, доброволци са понижили показателя на телесната си маса със 7% и очевидно се вталили, откакто 2 седмици всеки ден пиели прясно изцеден сок от грейпфрут.

Освен това грейпфрутът съдържа флавоноида нарингенин, който подтиква черния дроб да изгаря мазнините, поемани с храната, вместо да ги складира и по този метод стопира наддаването на килограми.



Морков

Морковът е богат източник на фибри, които подкрепят храносмилането и в това време резервират чувството за задоволеност за по-дълго време. Освен това е и богат на антиоксиданти и бета каротин, които пък са правилен съдружник в укрепването на имунната система.

Джинджифил

Джинджифилът е мощно средство за активиране на метаболизма, заради което е и наложителна съставна част в менюто на всеки, искащ да се сбогува с непотребните килограми. Освен това усъвършенства храносмилането и работи отводняващо, стимулирайки отделянето на течности. 



Сок от грейпфрут, морков и джинджифил:

Необходими артикули:

2 моркова, обелени и нарязани

Сок от един грейпфрут

2 чаени лъжици джинджифил на прахуляк

Смесете всички съставки в блендъра и пасирайте до приемането на хомогенна примес.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР