Има голямо разцепление в ГЕРБ. Но видяхме и лъч светлина

...
Има голямо разцепление в ГЕРБ. Но видяхме и лъч светлина
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: ГЕРБ трябва да направи много тежка реформа в себе си

„ Има огромно разединение в ГЕРБ. Но видяхме и лъч светлина в диалозите през вчерашния ден – Мария Габриел ”, счита той.

 

„ Имаме ясно решение на изпълнителен съвет – да не подкрепим ГЕРБ. Днес взехме решение още веднъж на изпълнителен съвет всички органи във вторник вечер да вземем групово решение с оглед актуалната политическа конюнктура. Аз мисля, че решението ни би трябвало да остане същото и да не поддържаме ГЕРБ ”, осведоми още той.

 

По думите му огромното терзание е кой ще ръководи – Габриел, Борисов или да вземем за пример Добрев. „ На Мария Габриел освен ѝ шушукат в ухото – те напряко ѝ взимат микрофона. Виждаме тежка липса на доверие, смяна в решенията и мнението на ГЕРБ. ”

 

За джентълменското съглашение той разгласи: „ Ние свършихме нашата работа, отпушихме работата на Народно събрание. Това, което се случва на процедура, е че правна комисия беше поета от народен представител на ГЕРБ. Пешките на ГЕРБ на фронтовата линия вършат бурята с цел да може индивидът слънце да пристигна и да ръководи. ГЕРБ би трябвало да направи доста тежка промяна в себе си. Лицата на фронтовата линия би трябвало да излезнат. ”

 

„ Мария Габриел повтори нашата управническа стратегия, с няколко подправки на манджата ”, сподели още той.

 

„ Гешев на процедура към този момент е заменен. Но кой ще седне на неговото място е притеснително – дали няма да имаме Гешев номер две? Притеснително е, че има команда от една съответна партия ”, разяснява още той.

 

„ Има ли съображение за промяна на позицията ни? Ние бяхме транспарантни от началото, извадихме ясна управническа стратегия, съответен състав на кабинет. Ние от ПП-ДБ сме си свършили работата, на масата сме с ясни цели и проектокабинет ”, удостовери той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР