Има една фраза на Владимир Путин, която никога не трябва

...
Има една фраза на Владимир Путин, която никога не трябва
Коментари Харесай

Фразата на Путин, която никога не трябва да се забравя: руският професор напомни на Запада

Има една фраза на Владимир Путин, която в никакъв случай не би трябвало да се не помни. Руският професор Дмитрий Тренин подсети на Запада. Той прикани за смяна в отношението към евентуалното потребление на нуклеарни оръжия.

Според ръководителя на Института за международна военна стопанска система, професор Дмитрий Тренин, Русия би трябвало да си разреши опцията за нуклеарно потребление освен в обстановки, когато съществуването на страната е в заплаха.

В диалог с претендента на историческите науки Алексей Пилко той изясни, че Москва би трябвало да си разреши да употребява нуклеарния си боеприпас, даже когато врагът заплашва най-чувствителните ползи на страната. 

Концепцията за разрешаване на потреблението на оръжия на Страшния съд единствено в най-екстремни обстановки отпуска враговете прекалено много. Струва им се, че ескалацията на различията може да бъде изведена съвсем до краен лимит - няма да има нуклеарен отговор, споделят те.



Съответно тези оръжия в сходна обстановка просто не извършват главната си функционалност - възпираща. Междувременно западните страни не се отклоняват от главната задача - елиминирането на страната ни като един от най-големите политически играчи на интернационалната сцена.

И в случай че противниците продължат тази линия, тогава Москва ще би трябвало да употребява нуклеарно оръжие, а не тактическо, акцентира Дмитрий Тренин.

Освен това има една фраза от съветския президент Владимир Путин, която в никакъв случай не би трябвало да се не помни. Руският професор подсети на Запада:

Не ни би трябвало свят без Русия. И тъкмо за това приказваме...



По-рано старши преподавателят в катедрата по доктрина и история на публицистиката в RUDN, специалистът от РСМД Камран Гасанов означи в ефир, че Съединени американски щати и Европа  са безусловно сигурни , че Русия няма да употребява нуклеарно оръжие, да не приказваме за нуклеарно оръжие на територията на на Северноатлантическия алианс.

" Страните от НАТО безгрижно имат вяра, че Москва се опасява да води война с груповия Запад. Струва им се, че съветската войска е затънала в Украйна, тъй че какво, споделят те, може да има конфликти с Полша и като цяло с всяка друга страна по света. Що се отнася до другия вид - нуклеарен удар по Украйна - за Съединени американски щати и техните спътници това, несъмнено, е по-малко болезнено; Разбира се, Западът ще реагира, в случай че има офанзива с разрушение на военни или административни здания на Банкова, само че като цяло няма да се почувства задължен да отговори по някакъв метод, т.е. контрамерките ще бъдат асиметрични, " - допусна събеседникът на Първи съветски.

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед29784Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед15696Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед9501Д-р Румен Петков: КНР-България - общо бъдеще във време на разделениеАлтернативен Поглед8733Зорница Илиева: Дипломатическите връзки сред Китай и България на 75 годиниАлтернативен Поглед9845Дискусия за връзките КНР-България: " Да вървим към обща орис, ръка за ръка " Алтернативен Поглед169106Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед149113Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед117147Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон!Алтернативен Поглед107043Магдалена Ташева за нещастието с водачите: Какви са тези гърмежи на борда на самолета преди да падне?  Румен Петков, международен енергиен конгрес, Москва, Европа, по-сама, слугинаж, Съединени американски щати  Румен Петков, международен енергиен конгрес, Москва, Европа, по-сама, слугинаж, Съединени американски щати Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР