Жителите на този блок в столичния квартал Надежда са събуждат

...
Жителите на този блок в столичния квартал Надежда са събуждат
Коментари Харесай

Жената, която сряза и надра гумите на 17 коли, е съседка на потърпевшите

Жителите на този блок в столичния квартал " Надежда " са разсънват от неприятна изненада - спукани гуми и надрани общо 17 коли. Случката станала към 5.30 тази заран.

" Съседката към 9.30 се обади че полицията е пристигнала и когато слязохме към този момент видяхме, че гумата е срязана - задната е три пъти срязана, предната веднъж ".

" Обадиха ми се, че са ми срязали гумите. Чудесно, слизам и двете от дясната страна гуми срязани. Гледам колата малко на една страна, това е неприятно, а би трябвало да вървя, да взема сестра ми. Тя е с две патерици ".

Този следобяд към момента имаше коли с провали. Пострадалите притежатели пресмятаха вредите.

" Една гума гума е 250 лева ".

" Аз я видях като я качиха в колата - за първи път в полицейската кола, до момента не я бях виждал ".

" Представяте ли си 17 автомобила-добре, че не е понеделник. Това е смут. Всеки си е направил сметка по какъв начин да отиде на работа, слиза и този факт е доста противен ".

" Колата има автокаско - няма проблем ".

А вандалският акт е осъществен от 52 годишна жена. Тя е и съседка на пострадалите. Според хората в региона това не е първият сходен случай, а дамата имала проблем с алкохола. След сигнал в полицията тя е арестувана, става известно позната в Министерство на вътрешните работи и с други хулигански прояви.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР