Уважаеми читатели, Сорос ТВ - Нова и БТВ, крият от

...
Уважаеми читатели, Сорос ТВ - Нова и БТВ, крият от
Коментари Харесай

Георги Марков: Грандиозен митинг на Тръмп на мястото, на което опитаха да го убият

Уважаеми читатели, Сорос ТВ - Нова и БТВ, крият от вас акцията на президента Доналд Тръмп. Затова на вашето внимание ще показва някои истини за вълната Тръмп, която залива Съединени американски щати.

1.  Снощи Тръмп се завърна триумфално на мястото, където беше ранен при опита за ликвидиране на 13 юли в Бътлър, Пенсилвания.

2.  Тръмп събра голяма навалица, която щом го видя зарева " Борба, битка, битка ". Това са думи на окървавения Тръмп, който не се уплаши, а се подвигна и с пестник ги насочи към своите фенове.

3.  Той прикани морето от народ за едноминутно безмълвие в 18:11 часа, когато при стрелбата против него, почина бащата на две деца Кори Комператоре.

Преди това прочувствено той прегърна брачната половинка и дъщерите на Кори, които се вкопчиха в него. Оперна певица изпя " Аве Мария " по време на отдадената респект.

4.  На трибуната се качи и най-богатият човек в света Илон Мъск с шапка MAGA и прикани за битка и обществено, още веднъж, поддържа Тръмп.

Според Мъск, същински тест е по какъв начин един човек се държи след пукотевица и опит за нападение, признавайки смелостта на Тръмп, откакто беше ранен. Имаме президент, който не може да се качи по стълбите, само че и различен, който се изправи и размаха пестник, откакто беше прострелян.

Мъск предизвести, че в случай че демократите завоюват, това ще са последните избори, тъй като те към този момент лишават главното оръжие на жителите - Свободата на Словото.

5.  Местният художник Бил Секунда издигна на мястото на покушението величествена в цялостен растеж скулптура на Тръмп от гвоздеи, символизираща неговия корав темперамент при опита за ликвидиране.

6.  Джей Ди Ванс също беше на трибуната и осъди държанието на Байдън и Харис по време на опустошителния вихър “Хелена “ довел и до човешки жертви. Той се възмути и от следното - Байдън е на плаж, а Харис след елитни богаташи събира средства, до момента в който хората умират от стихията и остават без домове.

7.  Тръмп приветства и разпозна двамата тежко ранени при опита да го убият - Дейвид Дъч и Джим Копенхавър. На митинга приказва и локалната здравна сестра, оказала първа помощ на президента след раняването му.

8.  Дори либералката The Hill призна, че въпреки големият размер на тълпата, пристигнала на митинга на Тръмп, да не в знак за гласуването на урните, ентусиазмът е бил толкоз мощен и забележим, че ще даде подтик на акцията в щата, който може да реши изборите.

“Спечелим ли Пенсилвания, печелим всичко “, сподели от трибуната Тръмп. И мисля,че той към този момент завоюва Пенсилвания.

Когато Тръмп се качи на трибуната с думите: “Аз се завръщам след нещастието “, последва подобен възхитен плач от над 60 000 души, че Александър Сорос се е изпотил.

Хората на митинга всеобщо смятат, че Господ с милиметър е избавил живота на Тръмп, с цел да направи Америка отново велика.

9.  Тръмпистите в Европа не бездействат. Днес приключва конгреса на Лигата на Салвини в Понтида, Ломбардия. След като през вчерашния ден приказва Вилдерс, заключителната тирада онлайн ще е на Виктор Орбан - единственият политик от Европа, който Тръмп прие два пъти тази година в дома си и го назова най-умния, самоуверен и брилянтен политик в света.

Няма подозрение, че Тръмп е обърнал тил на Урсула, Вебер, Туск, Шолц и Макрон и ще работи с Патриоти за Европа - Льо Пен, Орбан, Кикл, Вилдерс, Бабиш, Абаскал и компания.

10.  И най-после, с цел да почувствате и вие атмосферата от митинга на Тръмп в Пенсилвания, гледайте видеото.

Източник: Пик

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед29704Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед15689Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед9494Д-р Румен Петков: КНР-България - общо бъдеще във време на разделениеАлтернативен Поглед8730Зорница Илиева: Дипломатическите връзки сред Китай и България на 75 годиниАлтернативен Поглед9822Дискусия за връзките КНР-България: " Да вървим към обща орис, ръка за ръка " Алтернативен Поглед169106Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед149113Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед117147Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон!Алтернативен Поглед107043Магдалена Ташева за нещастието с водачите: Какви са тези гърмежи на борда на самолета преди да падне?  Румен Петков, международен енергиен конгрес, Москва, Европа, по-сама, слугинаж, Съединени американски щати  Румен Петков, международен енергиен конгрес, Москва, Европа, по-сама, слугинаж, Съединени американски щати
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР