> Илюстрациянанасяне на тежка и средна телесна повреда на 14-годишно

...
> Илюстрациянанасяне на тежка и средна телесна повреда на 14-годишно
Коментари Харесай

Ужас: Мъжът, нападнал дете край Варна, счупил черепа му с дръжката на пистолет

 > Илюстрациянанасяне на тежка и междинна телесна щета на 14-годишно момче – закононарушение по член 128, алинея 2, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс, оповестиха от Апелативна прокуратура – Варна.

На 23 юли тази година към 22 часа обвиненият създал два изстрела с газов револвер. След това с дръжката на оръжието нанесъл удари в главата на 14-годишното момче. Заедно с него били и други деца, които след изстрелите се разбягали.

Пострадалото момче е настанено в болница с огромен епидурален кръвоизлив, разкъсно-контузна рана в челната област и строшаване на черепния покрив.

До случая се стигнало, откакто вечерта на 23 юли в беседка в кв. " Север “ в Провадия шумно се забавлявала компания от момчета и девойки. Към тях се включили и приятелите на потърпевшото дете. Действията на обвинения били изненадващи за разпитаните по досъдебното произвеждане деца.

Районната прокуратура в Провадия ще внесе искане в Провадийския областен съд за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на 38-годишния Добромир Д.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР