Илюстрация Увеличаване Смаляване Разбитите плочки, загражденията и едва разминаващите се

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Разбитите плочки, загражденията и едва разминаващите се
Коментари Харесай

Ново място: Republica

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
Разбитите плочки, загражденията и едвам разминаващите се хора по търпящата към този момент няколко месеца поправки ул. " Иван Вазов " не би трябвало да ви плашат – към момента има място за приятни изненади. Една от тях е дребен бар, който ще ви прикани с мека неонова светлина.

Спасението от шума се споделя Republica, подобаващ както за обедно кафе, по този начин и за събиране с другари след работа. Барът е основан от намиращия се в съседство нов офис на студиото за концептуална реклама Nulla.

Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък. За мястото главно се грижи Анастас Ангелов, чийто опит от последните години като барман включва " Спутник " и " Флип-Флоп ", а като диджей може да го познавате под псевдонима Selector Stazz. Той възнамерява коктейлното меню (предимно типичен оферти с нови елементи) да е сезонно и да се трансформира през няколко месеца, а в близко бъдеще му се желае барът да е заздравен и от дребна кухня. Интериорът сега е допълнен от работи на българско-танзанийската художничка и сценограф Харита Асумани, а програмата планува всеки месец да има друга галерия.

Nulla възнамерява да употребява бара и за провеждането на работилници за снимане и дирижиране – първата ще бъде оповестена скоро и ще бъде на тематика цветови корекции.

Republica работи всеки ден от 8:30 до 23:30.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР