Бохо е съкратена форма на думата бохем, която произлиза от

...
Бохо е съкратена форма на думата бохем, която произлиза от
Коментари Харесай

Ново място в Пловдив | Boho Nutrition

" Бохо " е съкратена форма на думата " безгрижник ", която произлиза от историческата област Бохемия, през днешния ден в Чехия. Междувременно на изток в българския речник се появява думата с турски генезис " айляк ", която значи " бездействие ", а в Пловдив е добре известно, че локалните обичат да " бичат айляк ".Значението на двете думи се преплита в името и интериора на. Мястото, учредено от Анелия Якова, предлага над 10 типа питателни шейкове с протеин, витамини, минерали и фибри, в които няма добавена захар. Те могат да бъдат с добавени сушени цветчета българска роза, мента, горски плодове, банан, ванилия и даже спанак. " Шейковете ни не са просто с протеин, а могат да бъдат и сурогат на едно хранене ", споделя Якова, която отваря при започване на април дребното уютно място наоколо до мол " Марково тепе " и хотел " Лайпциг " в необятния център.
Източник: Boho nutrition
" Бохо " е съкратена форма на думата " безгрижник ", която произлиза от историческата област Бохемия, през днешния ден в Чехия. Междувременно на изток в българския речник се появява думата с турски генезис " айляк ", която значи " бездействие ", а в Пловдив е добре известно, че локалните обичат да " бичат айляк ".

Значението на двете думи се преплита в името и интериора на. Мястото, учредено от Анелия Якова, предлага над 10 типа питателни шейкове с протеин, витамини, минерали и фибри, в които няма добавена захар. Те могат да бъдат с добавени сушени цветчета българска роза, мента, горски плодове, банан, ванилия и даже спанак. " Шейковете ни не са просто с протеин, а могат да бъдат и сурогат на едно хранене ", споделя Якова, която отваря при започване на април дребното уютно място наоколо до мол " Марково тепе " и хотел " Лайпциг " в необятния център.
Източник: Boho nutrition
Идеята се заражда измежду група съидейници около другата специалност на Якова като треньор към SlayBodyChallenge, онлайн стратегия за здравословно хранене и спорт. Подобни места на Boho Nutrition отварят през миналата година първо във Варна, София и Хасково, а в този момент в Пловдив.

Всяко едно от тях се развива независимо, с друго име и притежатели, само че общото предпочитание е хората от програмата из страната да имат къде да се усещат като общественост. Якова споделя, че с екипа са открили по какъв начин в Пловдив в действителност " културата на хранене е ниска и местата, на които можеш да хапнеш здравословно и високопротеиново са доста малко или по-скоро липсват ".
Реклама
Така тя напуща главната си работа като треньор във фитнес и рехабилитационен център Visign в града и изцяло се отдава на Boho Nutrition. Желанието ѝ е мястото да е уютно, а " като пристигна човек тук, да е " айляк ", само че в същия миг да може да изпие или хапне нещо здравословно, което не е пържено и в което няма добавена захар ".
Източник: Boho nutrition
Освен че шейковете са високопротеинови, те са без глутен и с невисок гликемичен показател, което разрешава да се пият и от хора с инсулинова устойчивост. Предлагат се още студени и енергийни питиета с магнезий, колаген, пробиотици, екстракти от зелен и черен чай, алое вера, както и кафе и фрапе още веднъж с протеин. Използваните оцветители са от естествени съставки като матча, синя спирулина и драконов плод, а млякото изцяло липсва от всички артикули.
Източник: Boho nutrition
" Освен напитките вършим разнообразни десерти, бананов самун, бисквитки, мъфини, здравословни лолипопи за децата и нещото, което ни отличава най-вече - мини донътите, които са печени, не пържени ", споделя Якова, като прибавя, че се пробва всеки ден да има приготвено нещо ново.

Обмислят през лятото да прибавят към менюто си здравословен сладолед и свежи лимонади.
Реклама
За рецептите напълно оказва помощ издалата книга за здравословно хранене инфлуенсърка Йоана Йокко. Според Якова евентуална аудитория са " всички, които желаят да се хранят здравословно и да се грижат дълготрайно за себе си, с цел да не го вършат, като пристигна момента, когато наложително би трябвало да го създадат ".

Пловдив, ул. " Любен Каравелов " 9Б
понеделник - петък- 10:00 - 18:00
събота - 12:00 - 18:00
Boho nutrition Източник: Boho nutrition
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР