В Обединеното кралство се очаква мини гореща вълна“ този уикенд,

...
В Обединеното кралство се очаква мини гореща вълна“ този уикенд,
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Картите разкриват точната дата, когато Великобритания ще бъде „разделена наполовина“ с 20C „мини гореща вълна“

В Обединеното кралство се чака „ мини гореща вълна “ този уикенд, като синоптиците предвиждат температури да надвишават 20C.

Синоптиците от WXCharts предвиждат, че британците ще могат да се любуват на върховете от 20C в неделя, 12 май, като южната част на страната ще види най-хубавото от топлото време.

Онези в Лондон, Бирмингам и Кардиф могат да чакат да сменят чадърите си със слънчеви шапки този уикенд, защото се чака доста по-топло време. Междувременно на север времето ще остане хладно с температури евентуално сред 10C и 15C. Това следва прогнозите на синоптиците, че ще бъде изключително парещ ден на 11 юни, изключително за тези в Бристол, Западен Съсекс и Хемпшир.

Въпреки че страната се чака да се затопли, интервалът публично няма да бъде се смята за гореща вълна. Това е по този начин, тъй като Met Office мери гореща вълна като интервал от минимум три поредни дни, като дневните оптимални температури доближават или надвишават 25C. Националният синоптик прог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР