> ИлюстрацияНадявам се чрез вас да заостря вниманието на отговорните

...
> ИлюстрацияНадявам се чрез вас да заостря вниманието на отговорните
Коментари Харесай

Варненец: Бързи и яростни на живо под прозорците ни на ул.Мир ни стресират всяка нощ

 > Илюстрация
" Надявам се посредством вас да заостря вниманието на виновните контролни органи, тъй като ситуацията е нетърпимо и това се повтаря към този момент 4 години съвсем всяка нощ!

Вече до няколко институции писах за ралитата по ул. " Мир ". Става ужасно. Те от разпасаност просто се чудят, какво да вършат. И това през целия ден и съвсем, в случай че не, цяла нощ! Не им стига просто да карат, то е фурсиране, спирачки, скорости, предавки - цялостна безредица. И местодоказването им е тъкмо против терасите и прозорците на бл. 1 на ул. " Мир ", под фасадата на блока. Тук виенето на колите се усеща най-осезателно. И изключително, като си се съсредоточил в нещо, а те минат на " гроздове " под прозореца ти става неописуемо, някой може да получи инфаркт.

Има и мотори. Редуват се, кой да " вие " повече. " Виенето " стартира след моста, който е на " Мир ". Наскоро заградиха там, коли доста не минават и тия употребяват ситуацията да се вършат на автомобилни състезатели и да си избиват комплексите за наша сметка.

Ще изпратя още веднъж сигнал до Пътна полиция-Варна. И другите сигнали вардя. Тях ги написах в по-хумористичен жанр, само че очевидно са решили, че се майтапя ли, какво? От регион " Приморски " ми дадоха отговор, че това не било тяхна работа, само че в случай че им дава съответните номера на колите, щели да се опитат да оказват помощ. 

Силно се надявам " ралитата " отвън спортния календар на Варна да секнат, тъй като тия епизоди онлайн в жанр " бързи и гневни " ни докарват сериозен стрес ", написа варненецът. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР