Илюстрация Българската лека авиация има да догонва тази в Западна

...
Илюстрация Българската лека авиация има да догонва тази в Западна
Коментари Харесай

30-годишният стартъп

Илюстрация

Българската лека авиация има да догонва тази в Западна Европа. Потенциалът за развиване обаче е огромен

Как България се изложи с настояването за домакинство на Европейската лекарствена организация

Защо в този момент, какво се не разрешава и кого визира

Десет години българските държавни управления заблуждават Европейска комисия, че ще защитят зоната, до момента в който позволяват капиталови планове с въздействие върху бъдещето й

" Летя, тъй като това ме освобождава от тиранията на дребните неща "

В историята за леката авиация в България - за дребните самолети и летища, се приказва за тези хора, които намират в летенето същинска пристрастеност (вижте я и ). Те не са кой знае какъв брой доста – с локална регистрация са към 190 самолета, които могат да летят сред 40 летища, само че капацитетът им да се усилят е огромен. В Западна Европа и Съединени американски щати броят на хората, запалени от летенето, е доста повече и в случай че пречките тук се отстранен, почитателите на леката авиация ще се умножат. Те може и да се освобождават от тиранията на дребните неща, само че по-едрите ги дърпат надолу. Една от тежестите по крилата на дребните самолети е, че България не е в Шенген. По тази причина хората, които дохвърчат от други европейски страни, първо би трябвало да кацат на някое от огромните интернационалните летища в София, Варна или Бургас и след това на по-малките.

За ниското равнище на българската администрация приказва и, откакто Англия излезе от Европейски Съюз. България подава оферта в последния миг, като евентуално единствената й интензивност е написването на няколко страници текст. През това време други страни дават обещание емблематични здания, увеличение на директните полети до разнообразни европейски страни, вършат специфични проучвания, с цел да покажат преимуществата си. Държавно ръководство на сходно равнище в никакъв случай не би съумяло да се контракти за влизане на България в Шенген.

Преди седмица немската компания за произвеждане на автомобилни елементи Kostal откри втори цех в България и, че този бранш ще продължи да се развива.

За оправяне на усета от неприятните политически събития оказва помощ и - английски рекламист, пристигнал да работи в София. " България наподобява на стартъп, който има задоволително сила и опция да се развива и да се трансформира в град, като Берлин да вземем за пример ", споделя той. Сравнението е хубаво, единствено стартъп етапа малко се проточи – много хора се поизнервиха, до момента в който стигнем идната фаза. Все отново съвсем 30 години стартъп пристигнаха малко допълнително.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР