Илиян Стоянов е на мнение, че ръководството на Българския футболен

...
Илиян Стоянов е на мнение, че ръководството на Българския футболен
Коментари Харесай

Коловати: Трябва да влязат нови хора в БФС, Бербатов и Стилиян няма да правят схеми

Илиян Стоянов е на мнение, че управлението на Българския футболен съюз би трябвало да претърпи смяна. Според двукратния първенец с Левски Младен Кръстаич има най-малка виновност за двете провали от Черна гора и Унгария.
 Бербатов: Винаги съм знаел, че бъдещето ми е обвързвано с България Бербатов: Винаги съм знаел, че бъдещето ми е обвързвано с България
„ Според мен треньорът не е чак толкоз отговорен, колкото хората, които ръководят българския футбол сега. Само ние копаем дъното и продължаваме да го копаем. Всеки представител на БФС споделя, че ще се класираме на европейско или международно състезание и след първите 1-2 мача всичко отива по дяволите “, сподели той в изявление пред Българска национална телевизия.

Участникът с България на Евро 2004 твърди, че президентът на БФС Борислав Михайлов няма право да подлага на критика Димитър Бербатов и екипа му.

„ Липсата на дълготрайна тактика е огромният проблем. Дори и да им желаеме оставките, те няма да си тръгнат, в случай че сами не решат. Клубовете могат да ги изгонят, само че наподобява, че по този начин им харесва. Нека четвъртите в света си напомнят по какъв начин смъкнаха Батето от власт. Тогава Борислав Михайлов беше вицепрезидент на БФС. Представяте ли си каква безочливост е вицепрезидентът да работи по това да смъкна президента от власт. От воин на моето детство се трансфораха в най-мразените хора. Те плюят Бербатов, че няма един работен ден. Те какъв брой работни дни имаха, преди да поемат БФС. Трябва да влязат нови хора в БФС. Бербатов и Стилиян са хора, които виждат, че в случай че не вървят нещата ще си тръгнат сами. Те не са там да вършат схеми, богати хора са “, добави той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР