Илия Павлов от Дупница улови 5-килограмов шаран. Младият мъж отишъл

...
Илия Павлов от Дупница улови 5-килограмов шаран. Младият мъж отишъл
Коментари Харесай

Млад дупничанин влезе в неравна битка с 5-килограмово чудовище и...

Илия Павлов от Дупница улови 5-килограмов шаран. Младият мъж отишъл на риба със свои другари на язовира край Невестино.

Изненадата за всички била голяма, когато на въдицата на Илия се хванал големият трофей и станало ужасно. Шаранът се оказал необикновено мощен и със страшна мощ повлякъл Илия към дъното на язовира, написа " Вяра ".

„ Падна 20-минутна жестока битка. Всички се чудихме какво е това животно. Добре че въдицата беше здрава, та не се счупи”, описаха другари на Илия.

„ 30 минути го дебнах, 20 минути хвърлях куката към него. По всичко личеше, че не е гладен. На въдицата сложих захранка от царевица на дънна кука с тежест. Оказа се обаче огромен шмекер. Подуши я, остави я, подуши я, остави я. Тичах след него 30 минути. Просто се концентрирах върху него, рекох си: този ще е. Вложих цялата си сила. Изведнъж отвори устата и захапа куката. Моментално като жилнат стартира да се хвърля и мята и потегли към храстите. Рекох си: в случай че там се заплете, край. 20 минути се борих, приятелите ми пристигнаха да ме сменят, само че аз взех решение, че ще го извадя самичък. Малко оставаше да скъса влакното, добре че сложих 4-милиметрово”, описа Павлов за битката.

Така Илия с изключение на шарана съумя да завоюва уважението на останалите риболовци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР