Илиана и съпругът ѝ се радват на бебето БожидарПоредно доказателство

...
Илиана и съпругът ѝ се радват на бебето БожидарПоредно доказателство
Коментари Харесай

Жена, загубила седем поредни бременности, роди здраво бебе

Илиана и брачният партньор ѝ се радват на бебето Божидар

Поредно доказателство на човешките воля и мощ. Жена съумя да роди крепко бебче в пловдивската болница, откакто седемте ѝ следващи бременности преди този момент са завършили прибързано, предава.

Илиана извървява сложен път към родителството. Младата жена забременяла незабавно след сватбата си. Но сърчицето, което чула с толкоз доста блян, спряло също толкоз бързо колкото било почнало да бие. Втората бременност пристигнала година по-късно и траяла пет месеца. Шокът бил огромен тъй като бременността до този миг вървяла напълно обикновено. Тогава младата жена към момента не знаела, че това ще се повтаря още веднъж и още веднъж като пагубен епизод, който като че ли самичък прожектираш в съзнанието си, губейки границата сред действителността и загатна. Неведнъж Илиана възнамерявала да се откаже от опитите да даде живот, само че мимолетната концепция отлитала бързо.

Сменила доста лекари, пропътувала купища километри до София през последните години, само че не намерила решение на казуса си, а бременностите приключвали прекомерно рано, с цел да може бебето да бъде избавено.

За първи път идва в пловдивската болница по време на седмата си бременност когато нейна близка ѝ предложила да се срещне с Д-р Даниел Ставрев. Акушер-гинекологът предложил да слагат серклаж, само че Илиана отказала. Няколко дни по-късно се обади, че водите ѝ са изтекли. Още една бременност, завършила прибързано. Още едно бебенце, което не съумя да оцелее, разкриват от болничното заведение.

И след тази загуба доктор Ставрев не спрял да упорства да се сложи лапароскопски серклаж, и в последна сметка Илиана се съгласила. Новината за следващата бременност е призната от фамилията със боязън и доста малко вяра. Деветте месеца минават в терзания и нерешителност във връзка с крайния излаз. Изход, който идва със сълзи на наслада, облекчение и един прелестен доносен Божидар.

Илиана към този момент възнамерява по-смело последваща бременност, която да посрещне с наслада и да ѝ се наслаждения същински. Като отплата за претърпяното през последните 10 години.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР