Илиана Беновска взриви Фейсбук с горещ кадър, на който позира

...
Илиана Беновска взриви Фейсбук с горещ кадър, на който позира
Коментари Харесай

Беновска се показа по бански на 62 години и скри шапката на младите жени

Илиана Беновска взриви Facebook с парещ кадър, на който театралничи по бански посред другоземен плаж, видя HotArena.
Преди да нападна Народното събрание с началото на новия политически сезон, хапливата журналистка си подари почивка на топло. През цялото време тя правеше Илиана Беновска феновете си във Facebook съпричастни с отдиха си. Но най-вече мнения провокира плажната й фотография.
62-годишната Беновска получи похвали за визията си, която съгласно осведомени се дължи на диета с обичания й плод – ябълките. Всеизвестно е, че водещата от Канал 3 поставя доста грижи за външния си тип. Освен, че опитва с прическите, Беновска следи изкъсо и всички настоящи фешън трендове.
Преди 3 години на светско събитие тоалетът й провокира скандал, който влезе даже в новините. Тогава тя събра погледите с ексцентрична цикламена рокля на Александър Макуин, струваща няколко хиляди лв., предават от Ретро.

Илиана Беновска е родена на 15 декември 1957 година в София. Завършва постановка в НАТФИЗ в класа на професор Филипов. Работила е като режисьор в Бургас, Плевен, Добрич, в БНР, в Българска национална телевизия. Зад гърба си има два игрални кино лентата и един сериал. От 1990 година се занимава с политическа публицистика – в Българска национална телевизия, БНР, радио „ Експрес “ и други. Автор е и режисьор на редица знакови излъчвания. След 1989 година работи с политическия антрополог Жак Сегела.
Припомняме, че журналистката е претърпяла отблъскващ случай в предишното, писа HotArena. Хапливата журналистка е претърпяла зверска злополука през 90-те години, която й предизвикала познатата дисторция на лицето.
По време на случая, не Илиана, а неин непосредствен карал автомобила, който се преобърнал злокобно на рисков път отвън София. Това е единственото, което Беновска помни от ПТП-то и което към момента поставя старания да не помни. Споменът обаче е жив „ посредством ” на белега на лицето, даващ плодородна почва за неприятни злословия и всевъзможни догатки от най-любопитните, написа „ Таблоид “.

Самата Беновска преди време показа с половин уста за естетическия си проблем, само че по този начин и не призна повода за парезата на лицевия мускул. Журналистката безусловно подскача като ужилена при всеки намек за страховитото събитие от предишното.
„ Каква сантиментална история да ви опиша – за възкръсването и възобновяване от гибелта?! За бели веещи се пердета?! Зелени треви?! Музика от Слънцето или Луната?! Дайте го по-човешки. Не можех да се движа и приказвам. Преодолях го. Сама. И „ макар “ лекарите…. Какво желаете, с изключение на болежка, безнадежност и нечовешко изпитание? Просто взех решение, че няма да се предам ”, изригна журналистката при загатна за злополуката.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР