Или остаряваме и ставаме все по-сприхави с течение на времето,

...
Или остаряваме и ставаме все по-сприхави с течение на времето,
Коментари Харесай

10 неща, които вашите най-дразнещи приятели правят във Facebook

Или остаряваме и ставаме все по-сприхави с течение на времето, или напоследък Фейсбук се трансформира във все по-неприятно място за престояване.

Когато успеем някак си да преодолеем десетките бебешки фотоси и епични любовни поеми на преди малко сгодилите се влюбени, оставаме с политически речи и спам. И да – всичко това идва от нашите „ другари “.

В идващите редове ще видите 10 от най-дразнещите неща,  на които човек може да попадне в най-голямата обществена мрежа в света. Може би вашите другари вършат едно – или недай си Боже – всички тях? Преценете сами:

1. Родители, предоставящи прекалено много детайлности

Харесваме вашите бебета, в действителност. Това, което ни нервира обаче, са всекидневните и подробни описания на всяка тяхна стъпка. Последното нещо, на което желаеме да ставаме очевидци всекидневно, са 46 изявления от този вид.

2. Маркетинг

Поздравления, имате работа. Това обаче важи и за по-голямата част от милионите консуматори на Фейсбук.

Единственото нещо, което желаеме от вас, е следното: в случай че сте твърдо решили да промотирате нещо, създадете съответната маркетинг страница. Ако желаете обаче да загубите множеството си другари, продължавайте да ги спамите с разнообразни предложения.

3. Умишлено неразбираеми статуси

Обикновено хората, които пишат сходни изявления, целят две неща – да провокират вниманието към себе си и да накарат някой техен другар да ги попита какво става, или са самобитен зов за помощ.

Ето няколко образеца:

„ Чудя се дали си струваше… “
„ Да, тъкмо това се случи. “
„ Кармата е кучка. “

4. Постоянни чекирания

Едва ли на някого му пука, че тази седмица сте отишли за трети път да пиете кафе в заведението против вас. Пък и почтено казано не желая шефа ми да знае, че сряда вечерта съм прекарал „ Цяла-нощ-пиейки-бира-в-бара-на-ъгъла “.

5. Хвалебствени изявления, облечени във подправена невзискателност

Нека това изявление приказва единствено за себе си: „ Понякога ми се желае да не съм 90-60-90 и поразително красива. Тогава щях да мога да вървя по улиците напълно необезпокоявана. “

6. Суета

MySpace разпространява самоснимането, само че Фейсбук несъмнено се старае да не почине.

7. Текстове на песни

Не живеем в пещери – и ние харесваме да слушаме хубава музика понякога. Четенето на случайни текстове на песни, извадени от подтекста обаче, несъмнено не ни настройва музикално. 

8. Мрънкания на политическа тематика

Дали [сложете случайно политическо име] ви възнаграждава всякога, когато съобщавате нещо, което той/тя е направил/а? Не? А би трябвало.

9. Синхронизация с Twitter

Не бъркайте Twitter с Фейсбук. Публикациите в микроблогърския уебсайт постоянно изобщо не пасват на това, което в действителност съставлява Фейсбук.

10. Етикети-фантоми

В интерес на истината ме няма на фотографията на този прелестен залез. На теб обаче ти се желае да съм там. Или пък просто искаш да те намразя, по този начин ли?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР