Икономистът Иван Френкев оглави Комисията за защита на потребителите. Кабинетът

...
Икономистът Иван Френкев оглави Комисията за защита на потребителите. Кабинетът
Коментари Харесай

Иван Френкев ще защитава потребителите, нови хора влязоха в КЗП

Икономистът Иван Френкев оглави Комисията за отбрана на потребителите. Кабинетът публично освободи остарелия началник на КЗП, както и членовете на организацията, оповестиха от прави телствената пресслужба.

Определен е нов състав на Комисията за отбрана на потребителите, като членове на звеното са Велина Николова-Великова и Николай Мравов.

Иван Френкев е бакалавър по финансови и бизнес стопански системи от Университета в Лондон, Обединеното кралство, и магистър по бизнес администрация от Университета в Истанбул, Турция. Има опит в ръководството на компании, от 2019 година е общински консултант в Общинския съвет в Смолян.

Велина Николова-Великова е магистър по право от СУ „ Св. Климент Охридски “. От ноември 2002 година досега работи като юрист в Софийска адвокатска гилдия.

Николай Мравов е магистър по стопанска система от Икономическия университет във Варна. В интервала 1994 година – 2003 година е два мандата общински консултант в Община Сливен, член е на Съвета на шефовете на „ Пътнически транспорти – Сливен “ ЕАД, заемал е и други управителни позиции в разнообразни търговски сдружения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР