Принц Хари се завърна в Обединеното кралство, но няма да

...
Принц Хари се завърна в Обединеното кралство, но няма да
Коментари Харесай

Принц Хари се страхува от „изолация“, докато чака да се събере отново с Меган Маркъл след пренебрежението на крал Чарлз

Принц Хари се завърна в Обединеното кралство, само че няма да се среща с татко си крал Чарлз, нито вероятно с принц Уилям по този въпрос тридневно пътешестване.

Хари е в града за събитието Invictus Games в катедралата Сейнт Пол, което ще отпразнува 10-годишнината от игрите, което се случва на следващия ден, 8 май. Но преди този момент, на 7 май, той беше забелязан в централата на Honorable Artillery Company за еднодневна среща на върха, наречена Invictus Games Foundation Conversation: „ Realising A Global Community' “ Международното спортно съревнование е учредено от принца, с цел да подчертае военнослужещи и дами, както служещи, по този начин и ветерани.

Това пътешестване до Обединеното кралство е последното пътешестване на Хари, откогато той се завърна вкъщи, с цел да види краля след диагнозата рак. Мнозина смятаха и се надяваха, че кралското семейство и Хари може да се съберат още веднъж по време на това пътешестване.

Но представител на херцога на Съсекс сподели: „ За страдание няма да е допустимо заради цялостната стратегия на Негово...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР