Супермаркет беше евакуиран, тъй като голям брой служби за спешна

...
Супермаркет беше евакуиран, тъй като голям брой служби за спешна
Коментари Харесай

Tesco е евакуиран, след като мъжът се разболя на касата, докато персоналът оказва първа помощ преди пристигането на въздушна линейка

Супермаркет беше евакуиран, защото огромен брой служби за незабавна помощ дойдоха на мястото, откакто покупател се разболя.

Съобщава се, че клиентите са били помолени да изоставен супермаркета Tesco този следобяд (7 май) като част от огромна незабавна реакция в Грийнфийлд, североизточно от Манчестър. Множество екипи за незабавна помощ дойдоха, до момента в който личният състав на магазина трескаво оказваше първа помощ, до момента в който дойде помощ.

Въздушна кола за спешна помощ беше измежду транспортните средства, изпратени до супермаркета като част от огромна спешна реакция. Северозападната кола за спешна помощ (NWAS) удостовери, че е била извикана в супермаркета на Chew Valley Road в Greenfield, Saddleworth, в 12:06 ч.

Говорител на NWAS удостовери, че „ мъж е бил откаран в болница, откакто се е разболял “. Въздушна кола за спешна помощ беше измежду транспортните средства, изпратени до супермаркета като част от огромна спешна реакция. „ Линейка, транспортно средство за реагиране, екип на Helimed за интензивни грижи, напреднал парамедик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР