Икономиката иска да има спокойствие. Благодарение на апокалиптични приказки хората

...
Икономиката иска да има спокойствие. Благодарение на апокалиптични приказки хората
Коментари Харесай

Красимир Дачев: Бизнес не се прави с компенсации, а с програмируемо бъдеще

" Икономиката желае да има успокоение . Благодарение на апокалиптични приказки хората започнаха да се бият за олио. Имаме два-три пъти повече зърно от нужното ни, до момента в който пристигна новата годишна продукция. Защо е това презапасяване? Проявява се официална угриженост и се харчат пари.  Благодарение на цените, които се размахват в енергетиката, се вършат такива облаги, които никое държавно управление не е имало ". 

Това разяснява пред БНР предприемачът Красимир Дачев. И добави: 

" Държавата да не ни подава ръка, а  да сътвори условия за стабилно и програмируемо бъдеще . Бизнес не се прави с обезщетения. Искаме лоялни, етични правила. Това не е мъчно да се случи и по време на война ". 

В предаването " Нещо повече " Дачев добави: 

" Инфлацията ще галопира, ще стартираме всеобщо да освобождаваме хора , тъй като няма да имаме опция да работим. Нещо, което сме оптимизирали години наред, намерили сме най-хубав снабдител на най-хубава цена, ни споделят - от през днешния ден не можеш. Започваш да търсиш на друго място, на което всички стартират да търсят и започваш да се надцакваш. Един път, повторно, стартира да става неизгодно.  И е по-добре да затвориш, да нарежеш фабриката за скрап ". 

Според него " има единствено политическо говорене и тотално обедняване на хората ".

Интервюто с Красимир Дачев можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР