Икономическото и социално възстановяване от пандемията чрез устойчиво развитие и

...
Икономическото и социално възстановяване от пандемията чрез устойчиво развитие и
Коментари Харесай

Янев: Възстановяването от пандемията е приоритет за българското председателство на ЦЕИ

Икономическото и обществено възобновяване от пандемията посредством стабилно развиване и стабилизация на стопанската система, нараснала съгласуваност и възстановяване на вероятността пред младежите ще са целите на Българското председателство на Централноевропейската самодейност (ЦЕИ) през 2022 година

Това съобщи министър-председателят Стефан Янев по време на своето онлайн присъединяване през днешния ден в Срещата на върха на държавните ръководители на ЦЕИ.
България поема председателството на най-голямата районна организация в Централна и Източна Европа
Министър-председателят Стефан Янев ще взе участие в срещата на върха на държавните ръководители на Централноевропейската самодейност (...

България публично поема председателството на самодейността от Черна гора, оповестиха от пресцентъра на Министерския съвет.

 „ Живеем във време както на провокации, по този начин и на благоприятни условия. За да се оправим с провокациите и с цел да се възползваме от опциите, би трябвало да обединим напъните си и да продължим да развиваме районното съдействие, синергията и интеграцията, отстоявайки нашите демокрации и съществени полезности като пазиме човешките права също и в подтекста на реализацията на Програмата на Организация на обединените нации 2030 и обвързваните с нея Цели за устойчивото развиване “, уточни министър-председателят Янев.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР