Икономическият ръст, който реализира България през последната година, е гаранцията

...
Икономическият ръст, който реализира България през последната година, е гаранцията
Коментари Харесай

Цветанов разговаря с представители на Федералното канцлерство на Германия

Икономическият растеж, който осъществя България през последната година, е гаранцията за бъдещата непоклатимост на страната и главната заслуга за това е на държавното управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

Това съобщи ръководителят на отдел „ Двустранни връзки с Централна, Източна и Южна Европа “ във Федералното канцлерство на Германия Кнут Абрахам по време на работна среща с ръководителя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. В диалога, който се организира в постройката на Федералното канцлерство, участваха още Рафаел Метайс от отдела за европейски политически въпроси и за връзки с държавите-членки на Европейски Съюз, ръководителят на представителството в България на фондация „ Конрад Аденауер “ Торстен Гайслед и дългогодишният народен представител в немския Бундестаг Ханс-Петер Ул, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветан Цветанов срещна немските си сътрудници с политическата обстановка в България. Представени бяха и резултатите от последната среща на премиера Бойко Борисов във Варна с румънския и гръцкия му сътрудник и със сръбския президент. Представителите на Федералното канцлерство разясниха, че това е следващата самодейност на Борисов, която го отличава като същински районен и европейски водач. Те дадоха висока оценка и за подписания Договор за другарство, съдействие и добросъседство сред България и Македония и показаха убеденост, че той ще даде спомагателен подтик на разговора сред Македония и Гърция.

По време на срещата бяха разисквани още тематики, свързани с миграционната политика, сигурността в региона на Югоизточна Европа и защитата на външните граници на Съюза. Председателят на ПГ на ГЕРБ осведоми представителите на канцлерството, че идната седмица в българското Народно заседание влиза за разискване и гласоподаване на първо четене антикорупционният закон. „ Мнозинството в Народното събрание е поело ангажимент законът да бъде дефинитивно гласуван и на второ четене до края на годината “, акцентира Цветанов. Той показа също последните конституционни промени, касаещи разделянето на съдийската и прокурорската колегии във Висшия правосъден съвет и изрази убеденост, че новият Висш съдебен съвет, който беше определен по новите правила, ще увеличи доверието на българските жители към правосъдната система в страната.

Кнут Абрахам и Рафаел Метайс обявиха, че Германия ще продължи да поддържа сполучливите управнически политики, които осъществят българските управляващи. Освен това страната ни може да разчита и на поддръжка по време на българското председателство на Европейски Съюз, изключително по тематиките, свързани с миграцията, сигурността и транспортните коридори в района на Западните Балкани. От своя страна, Цветан Цветанов пожела триумф при образуването на новото федерално държавно управление на Германия, чиято помощ е от изключителна значимост за мощна и обединена Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР